ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ: Μαριλένα Αμπατζή


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ: Μαριλένα Αμπατζή

ΒΟΗΘΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ:  Αλίκη Καλούδη και Ιωάννα Γεωργοπούλου

 


ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Τρίτες, 2ωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις από 1 Οκτωβρίου έως 15 Ιουνίου.

Περιγραφή

Το Σεμινάριο Αξιοποίησης της Ωριμότητας (Α – Ω) είναι βιωματικό και απευθύνεται σε γυναίκες. Οι συμμετέχουσες στο σεμινάρο δουλεύουν σε μικρές ομάδες ή σε μια μεγάλη ομάδα και μέσα από μοίρασμα προσωπικών εμπειριών, δραματοποιήσεις δικών τους ή άλλων περιστατικών, καθρέφτισμα, θεωρία κλπ. ευαισθητοποιούνται στο πώς να αυτονομήσουν τα παιδιά τους, να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις τους με τον σύντροφο σ’ αυτή την φάση ζωής («άδεια φωλιά»), να έρθουν σε επαφή με τα πραγματικά θέλω τους και με τις πραγματικές τους δυνατότητες, να τα υλοποιήσουν, ωστε να αισθανθούν πληρέστερες, να αισθανθούν δηλαδή ότι μεγαλώνουν, δεν γερνούν.

Στόχος

Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει στις γυναίκες που συμμετέχουν συμφιλίωση με το παρελθόν και αξιοποίηση του σήμερα.

Αποκτούμενες Δεξιότητες

Οι δεξιότητες που προκύπτουν από το σεμινάριο αφορούν την αυτονόμηση των παιδιών, την αποδοχή μεγαλύτερης απόστασης μεταξύ τους αλλά και μεγαλύτερου συνδέσμου, την αντιμετώπιση της ζωής από διαφορετική οπτική που οδηγεί σε συμφιλίωση και «σοφία».

Σε ποιούς απευθύνεται

Το Σεμινάριο Αξιοποίησης της Ωριμότητας (Α – Ω) απευθύνεται σε γυναίκες που είτε έχουν ήδη αποπαιδώσει είτε βρίσκονται σε αυτή την διαδικασία.

Σεμινάρια

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account