ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Πέτρος Πολυχρόνης


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ: Δάφνη Δαυίδ, Ρούλα Ελένη, Μαριέλλη Κουτσονίκα (ομάδα παιδιών), Απόστολος Σαμπαζιώτης, Μαρία Πετροπούλου, Χάϊδω Χακά (ομάδα εφήβων)

Περιγραφή

Στόχος των ομάδων είναι να έρθουν τα παιδιά και οι έφηβοι σε επαφή με τον εαυτό και τα συναισθήματά τους, να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να δοκιμάσουν και να δοκιμαστούν σε σχέσεις τόσο με τα άλλα μέλη τα ομάδας, όσο και με τους συντονιστές και, κατά κοινό αίτημα, να περάσουν ωραία και δημιουργικά το χρόνο τους. Γνωριζόμαστε με διάφορους τρόπους, ανταλλάσσουμε γνώσεις, απόψεις, εμπειρίες και βιώματα, παίζουμε με χρώματα, λέξεις και ήχους, ζωγραφίζουμε, τραγουδάμε και αναπτύσσουμε πτυχές του εαυτού μας που φαίνεται να ξεχνάμε.

Την ευθύνη σχεδιασμού και συντονισμού της ομάδας έχουν έξι συνεργάτες του ΑΚΜΑ με εκπαίδευση και εμπειρία στο συντονισμό ομάδων παιδιών και εφήβων, υπό την εποπτεία του κου. Πολυχρόνη.

Σας καλούμε, λοιπόν, να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για την παραπομπή παιδιών και εφήβων, οι οποίοι θεωρείτε ότι θα ωφελούνταν από τη συμμετοχή τους σε τέτοιες ομάδες κατά τη νέα περίοδο 2016- 2017

Μπορείτε ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες σχετικά με τις παραπομπές ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τη λειτουργία της ομάδας.

Σεμινάρια

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

© 2020  AKMA .

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account