ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ: Ολυμπία Καστανιά


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ: Ολυμπία Καστανιά (συντονίστρια), Βερόνικα Παπάζογλου και η Λίνα Καΐρη (εκπαιδεύτριες)

Ομάδα προνηπίων: Βιβέκα Πιλλαβίου, Αρετή Λύκου


ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2ωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις από 15 Σεπτεμβρίου έως 15 Ιουνίου, κάθε χρόνο.

Περιγραφή

Μέσα από βιωμαατική διεργασία σε μικρές ή μεγαλύτερες ομάδες, αξιοποιώντας μοίρασμα, καθρέφτισμα, δραματοποιήσεις περιστατικών, θεωρία κλπ., καθώς και την ενίοτε παρουσία των μικρότερων παιδιων, οι συμμετέχουσες στο Σεμινάριο Μητέρες  ευαισθητοποιούνται στο να αποκωδικοποιούν τα μηνύματα που τους στέλνουν τα παιδιά τους, ή άλλα μέλη της οικογένειας  αφ’ενός, και αφετέρου να αποκωδικοποιούν και να ακούνε τα εξωλεκτικά μηνύματα που εκείνες εκπέμπουν

Στόχος

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ανελικτική πορεία του ζείν της οικογένειας.

Αποκτούμενες Δεξιότητες

Ανάμεσα στις δεξιότητες που αποκτούν οι συμμετέχοντες είναι η αναγνώριση και επαφή με το συναίσθημα και με τις  εσωτερικές φωνές.  Η επικοινωνία των συγκινησιακών με τις νοητικές λειτουργίες πριν τη δράση.  Η αναγνώριση και διαχωρισμός των δικών μου θέλω από τα θέλω του πιαδιού που έχω ενδοβάλει. Συμφιλίωση με τις αδυναμίες μου και τις αδυναμίες των αλλων.

Σε ποιούς απευθύνεται

Το Σεμινάριο Μητέρων και Μικρών Παιδιών απευθύνεται σε μητέρες με παιδιά από 0 έως 16 χρόνων. Οι μητέρες με παιδιά προσχολικής ηλικίας μπορούν να τα φέρνουν μαζί τους γιατί τα παιδιά εκπαιδεύονται συγχρόνως σε άλλο χώρο, μέσω παιχνιδιού.

Σεμινάρια

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account