Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στον εκπαιδευτικό κύκλο του ΑΚΜΑ είναι χρήσιμο να έχουμε βασικές πληροφορίες για εσάς και παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία. Στη συνέχεια συνεργάτης του ΑΚΜΑ θα επικοινωνήσει μαζί σας για μια εισαγωγική συνέντευξη που στόχο έχει να κατανοήσει τις ανάγκες σας, να σας ενημερώσει αναλυτικά για τις επιλογές που υπάρχουν για εκπαίδευση στο ΑΚΜΑ και να σας προτείνει μια πορεία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και στη φάση ζωής σας. Εάν χρειάζεστε διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Βάσω Αδαμοπούλου–Γκολιά, στα τηλέφωνα 2109813208, 2109880754.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Θα πρέπει να επισυνάψετε μια πρόσφατη φωτογραφία και το βιογραφικό σας. Σε περίπτωση που το αρχείο ειναι πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να "ανέβει" προτείνουμε είτε να το μετατρέψτε σε μικρότερο μέγεθος, είτε να τα στείλετε στο vaso.golia@akma.gr αναφέροντας οτι έχετε υποβάλλει την αίτηση.

  Στοιχεία:

  Η ηλικία σας σήμερα:

  Συναινώ, για την επεξεργασία των δεδομένων μου σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του ΑΚΜΑ, την οποία διάβασα και κατανόησα

  © 2023  AKMA .

  CONTACT US

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  Sending

  Log in with your credentials

  or    

  Forgot your details?

  Create Account