Εκπαιδευτικό προγράμμα: «Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων

 

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, στο Αμφιθέατρο του «Σισμανογλείου» ΓΝΑ, ο Πέτρος Πολυχρόνης, Παιδοψυχίατρος, Θεραπευτής Οικογένειας και Ομάδας και Διευθυντής του ΑΚΜΑ, θα μιλήσει για την «Αξιοποίηση νεότερων δεδομένων από τις θεωρίες του Χάους, της Πολυπλοκότητας και των Ζωντανών Συστημάτων στην κατανόηση της δυναμικής της οικογένειας».

H ομιλία αυτή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος  για την Ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων.  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ειδικευόμενους παιδοψυχιάτρους, σε επαγγελματίες, εργαζόμενους και μη, στην ψυχική και τη δημόσια υγεία (ιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, νοσηλευτές κ.α.), καθώς και σε φοιτητές σχετικών τμημάτων. Επιστημονικά Υπεύθυνη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι η Δρ. Αναστασία Κουμούλα, Συντ. Δ/ντρια του Τμήματος Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων.

Ακόμα, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, στο Αμφιθέατρο του «Σισμανογλείου» ΓΝΑ, η Ελένη Γκότση, Παιδοψυχίατρος, Οικογενειακή θεραπεύτρια, απόφοιτη του ΑΚΜΑ, θα μιλήσει με θέμα: «Διαταραχή αυτιστικού φάσματος: αιτιολογία και παθογένεια».

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε: Τετάρτη 13:00 ‐ 15:00. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Sharing is love: