Μια νέα ομάδα που εστιάζει σε άτομα που τους απασχολούν (ή κάποια στιγμή τους απασχόλησαν σοβαρά) ζητήματα υγείας που σχετίζονται με καρδιαγγειακές παθήσεις ή με προδιαθεσικούς παράγοντες για την ανάπτυξη καρδιαγγειακών νοσημάτων (πχ υπέρταση, διαβήτη, παχυσαρκία, κάπνισμα) ξεκινά στο ΑΚΜΑ στις 30 Ιανουρίου.

Αξιοποιώντας τη σύγχρονη έρευνα για τη σύνδεση Νου και Σώματος, στην Ομάδα Κ-Ν οι συνεργάτες του ΑΚΜΑ,  Θανάσης Δρίτσας, ειδικός καρδιολόγος που αξιοποιεί με Συστημικό τρόπο την μουσική στην πρόληψη και τη θεραπεία των νόσων της καρδιάς  και ο Ψυχοθεραπευτής Γιώργος Ασημογιώργος, θα προσπαθήσουν από κοινού να παρέμβουν στους παράγοντες κινδύνου, μέσα από την αύξηση της ενημερότητας για τον τρόπο που συνδεόμαστε με τους σημαντικούς Άλλους της ζωής μας. Στην ομάδα οι συμμετέχοντες θα εστιάσουν  σε συνειδητές αλλαγές του τρόπου ζωής, που θα αυξήσουν τον βαθμό ικανοποίησης από την καθημερινή πρακτική, προσβλέποντας σε μια νέα νοηματοδότηση των επιλογών μας.

Η Ομάδα Κ-Ν (Καρδιά-Νους) θα ολοκληρωθεί σε ένα κύκλο 10 δίωρων συναντήσεων, τις Δευτέρες (20:00-22:00) στο ΑΚΜΑ στα Εξάρχεια.

 

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account