«Ψυχιατρική Εκτίμηση και Θεραπεία» ήταν ο τίτλος της εισήγησης του Διονύση Σακκά, μέλους της Επιστημονικής Ομάδας του ΑΚΜΑ, Ψυχίατρου- Ψυχοθεραπευτή, στο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Αλγολογία που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρείας Αλγολογίας.

Η Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας πραγματοποιεί και το 2017 το Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, το οποίο απευθύνεται σε Ειδικευμένους Γιατρούς, τους Ειδικευόμενους των τελευταίων 2 ετών και όλους τους Επαγγελματίες της Υγείας που είναι μέλη της Εταιρείας.

Η έναρξη του Προγράμματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης έγινε στις 17 και 18-Φεβρουαρίου 2017, στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» (Αμφιθέατρο Λατσείου Κέντρου Εγκαυμάτων). Σε αυτόν τον 1ο Κύκλο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, ο Διονύσης Σακκάς, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του ΑΚΜΑ, Ψυχίατρος- Ψυχοθεραπευτής, συμμετείχε ως εισηγητής, με θέμα «Ψυχιατρική Εκτίμηση και Θεραπεία».

Το Πρόγραμμα έχει διάρκεια ένα (1) έτος και περιλαμβάνει 4 Κύκλους (50 εκπαιδευτικών ωρών) και 20 ημερήσιες παρουσίες σε Επιλεγμένα Ιατρεία, Μονάδες ή Κέντρα Πόνου για παρακολούθηση, συμμετοχή στις δραστηριότητες τους και πρακτική άσκηση.

Οι επόμενοι κύκλοι του Προγράμματος έχουν προγραμματιστεί ως εξής:
Β’ Κύκλος 19-20 Μαϊου 2017
Γ’ Κύκλος: 22-23 Σεπτεμβρίου 2017
Δ’ Κύκλος 24-25 Νοεμβρίου 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

© 2019  AKMA

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account