«Ψυχιατρική Εκτίμηση και Θεραπεία» ήταν ο τίτλος της εισήγησης του Διονύση Σακκά, μέλους της Επιστημονικής Ομάδας του ΑΚΜΑ, Ψυχίατρου- Ψυχοθεραπευτή, στο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Αλγολογία που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρείας Αλγολογίας.

Η Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας πραγματοποιεί και το 2017 το Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, το οποίο απευθύνεται σε Ειδικευμένους Γιατρούς, τους Ειδικευόμενους των τελευταίων 2 ετών και όλους τους Επαγγελματίες της Υγείας που είναι μέλη της Εταιρείας.

Η έναρξη του Προγράμματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης έγινε στις 17 και 18-Φεβρουαρίου 2017, στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» (Αμφιθέατρο Λατσείου Κέντρου Εγκαυμάτων). Σε αυτόν τον 1ο Κύκλο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, ο Διονύσης Σακκάς, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του ΑΚΜΑ, Ψυχίατρος- Ψυχοθεραπευτής, συμμετείχε ως εισηγητής, με θέμα «Ψυχιατρική Εκτίμηση και Θεραπεία».

Το Πρόγραμμα έχει διάρκεια ένα (1) έτος και περιλαμβάνει 4 Κύκλους (50 εκπαιδευτικών ωρών) και 20 ημερήσιες παρουσίες σε Επιλεγμένα Ιατρεία, Μονάδες ή Κέντρα Πόνου για παρακολούθηση, συμμετοχή στις δραστηριότητες τους και πρακτική άσκηση.

Οι επόμενοι κύκλοι του Προγράμματος έχουν προγραμματιστεί ως εξής:
Β’ Κύκλος 19-20 Μαϊου 2017
Γ’ Κύκλος: 22-23 Σεπτεμβρίου 2017
Δ’ Κύκλος 24-25 Νοεμβρίου 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account