Συμβουλευτική ζευγαριού και οικογένειας

Tην ενότητα μαθημάτων  «Συμβουλευτική ζευγαριού και οικογένειας – Τεχνικές παρέμβασης», διδάσκει ο Διονύσης Σακκάς, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του ΑΚΜΑ, Ψυχίατρος- Ψυχοθεραπευτής, σε συνεργασία με την Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, κα Αναστασία Τσαμπαρλή.

Η συγκεκριμένη ενότητα διδάσκεται στο Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ  ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ», όπου υπεύθυνος είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Παν/μιου Θράκης, κ. Χαράλαμπος Πουλόπουλος. Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών πραγματοποιείται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Σχολή Επιστημών της Αγωγής  – Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία.

Το πρόγραμμα ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2009 -2010.

 

 

Sharing is love: