Παρουσίαση του βιβλίου της Ελισάβετ Μπαρµπαλιού, «H επιστροφή του άνδρα: Λύνοντας τη σιωπή αιώνων» (το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο) πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, ώρα 18:00, στο αµφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Για το βιβλίο μίλησαν οι:

Διονύσης Λ. Σακκάς, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής, μέλος της Επιστημονικής Ομάδα του ΑΚΜΑ και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Συστηµικής Θεραπείας – ΕΛΕΣΥΘ

Τρύφων Ζαχαριάδης, Ψυχαναλυτικός θεραπευτής – Συγγραφέας

Γιώργος Κίσσας, Ψυχολόγος – Συστηµικός Ψυχοθεραπευτής

Τη συζήτηση συντόνισε ο Δημοσιογράφος Παύλος Τσίµας.

Η εκδήλωση θα ολοκληρώθηκε µε ερµηνείες των καλλιτεχνών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Σταµάτη Μπερή και Λυδίας Αγγελοπούλου, στο καφέ του Μουσείου.

Δείτε το video από την ομιλία του κ. Διονύση Σακκά κατά την παρουσίαση
του βιβλίου της Ελισσάβετ Μπαρμπαλιού «H επιστροφή του άνδρα: Λύνοντας τη σιωπή αιώνων»

Ο κ. Διονύσης Σακκάς αναφέρει, μεταξύ άλλων, για το βιβλίο:

«Το όµορφο και κατανοητό γράψιµο ενός ανθρώπου που έχει µάθει να ακούει τον πόνο και τις δυσκολίες στις σχέσεις των άλλων, αλλά και να τους απευθύνεται µε τρόπο που µπορεί να µιλήσει µέσα τους, συνιστά πολύτιµο χάρισµα της συγγραφέως. Αυτό κάνει το βιβλίο ευανάγνωστο ακόµα και σε µη εξοικειωµένους µε τις θεραπευτικές έννοιες αναγνώστες. Επιπλέον, η πολυεπίπεδη και πολυεστιακή συνθετική του προσέγγιση µπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα τους ειδικούς των κοινωνικών και ανθρωπιστικών σπουδών, τα στελέχη προαγωγής υγείας και πρόληψης, και τους θεραπευτές, ανεξάρτητα από την προσέγγιση που ακολουθούν».

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account