Βρισκόμαστε στην 13η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης, που πραγματοποιείται στην Κέρκυρα, με κεντρικό μήνυμα «Η Πρόληψη Απο-Τιμά και Αξιο-Ποιεί, όσα φέρνει η Ζωή» και διοργανώνεται απο το Πανελλήνιο Δίκτυο Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης, το Κέντρο Πρόληψης Κέρκυρας ΔΗΜΟΠ «Ν. ΜΩΡΟΣ» και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Μια σημαντική στιγμή αφορά  τη συνομιλία μεταξύ του κ Γιώργου Γουρνά, μέλους της ΣΕΟ του ΑΚΜΑ και του καθ. καρδιολογίας κ Θανάση  Δρίτσα.  Η συζήτηση εστίασε στο θέμα ” Άτομα και Συλλογικότητες:  Ανα-στοχασμοί και Προκλήσεις του Μετα-πανδημικού Ανθρώπου”.

Η τετραήμερη Πανελλήνια Συνάντηση οργανώνεται κάθε δύο χρόνια προκειμένου φορείς, επαγγελματίες και εθελοντές να

βρίσκονται σε ένα διαρκή διάλογο και αναστοχασμό αναφορικά με το κοινωνικό γίγνεσθαι μέσα στο οποίο λαμβάνουν χώρα οι παρεχόμενες υπηρεσίες τους, με σκοπό την ανάπτυξη αποτελεσματικών παρεμβάσεων στην κοινότητα εμβέλειας τους.

Η διοργάνωση της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Εθνικού Συντονιστή για την Αντιμετώπιση των Ναρκωτικών και με  την υποστήριξη του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account