Ημερίδα με θέμα «Δομώντας την ανακουφιστική φροντίδα ασθενών με καρκίνο στο τελικό στάδιο της νόσου» θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 23 Μαΐου 2017, από τις  8:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα, στο Αντικαρκινικό – Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας».

Η ημερίδα θα φιλοξενήσει ομιλίες, στρογγυλά τραπέζια, συζητήσεις αλλά και βιωματικά εργαστήρια. Μεταξύ των ομιλητών στην ημερίδα, ο Διονύσης Σακκάς, ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του ΑΚΜΑ, θα πραγματοποιήσει εισήγηση με θέμα «Η διεργασία πολυφωνικού διαλόγου στα πλαίσια του θεραπευτικού συστήματος» (ώρα: 11:10 έως 11:30 πμ) και η Ελένη Ευτυχίδου, Δ/ντρια Αναισθησιολογικού-Χειρουργικού Τομέα, Ιδρύτρια Ιατρείο Πόνου ΓΑΟΝΑ Ο Άγιος Σάββας και συνεργάτης του ΑΚΜΑ θα αναφερθεί στο ιστορικό της δικτύωσης των φορέων στην Ανακουφιστική Φροντίδα (ώρα: 9:10 – 9:40 πμ).

Το στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Υποστήριξη της Ανακουφιστικής φροντίδας: Ξεδιπλώνοντας και  φωτίζοντας τις πτυχές που δύσκολα συζητάμε» θα συντονίσουν ο  Γιώργος Πισσάκας, Διευθυντής Ακτινοθεραπευτικού στο Νοσοκομείο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και η Αλεξάνδρα Βασιλείου, Δρ Κοινωνικής Ψυχολογίας (ώρα: 12 τα μεσημέρι έως 14:00).

Το βιωματικό εργαστήριο «Ο θάνατος ως σύμβουλος στο τώρα» (ώρα:  14:30 έως 16:30 το απόγευμα) θα συντονίσουν, από το Processwork Greece, η Λίλη Βασιλείου, Κοινωνική Λειτουργός και η Βενετία Μπουρονίκου, Ψυχολόγος.

Διοργανωτές της ημερίδας είναι: η Κοινωνική Υπηρεσία «Αγίου Σάββα», ο Σύλλογος Εθελοντών Κοινωνικής και Συναισθηματικής Στήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και των Οικογενειών τους «ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ» και η Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρών και Πετρουπόλεως.

Την Οργανωτική Επιτροπή αποτελούν οι κ.κ. Δεπάστα Άννα, Λιακοπούλου Πένυ, Ξανθοπούλου Ευανθία, Παπακωνσταντίνου Μαρία.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας

 

 

 

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account