Διδάκτωρ Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπήρξε συντονιστής του Προγράμματος Κοινοτικής Ψυχικής Υγείας που διοργάνωσε το  Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Βορειοανατολικής Περιφέρειας Αθήνας, καθώς επίσης και συντονιστής εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου.

Μέλος της Αμερικανικής και Διεθνούς  Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Ομάδας, και της Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Εταιρείας Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, της Νευρολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας για την Αποϊδρυματοποίηση και την Ψυχική Υγεία.

Κύριος τομέας ειδίκευσης: Προγράμματα Εκπαίδευσης Στελεχών Ψυχικής Υγείας στο Συστημικό Σκέπτεσθαι, Προγράμματα Πρόληψης Κοινότητας,  μελέτη του Ρόλου της Τρίτης Ηλικίας στην Μεταβαλλόμενη Ελληνική Οικογένεια.
Συμμετείχε σε ποικίλα σεμινάρια ως εκπαιδευτής, όπως:  Ειδικά Σεμινάρια προς τους Καθηγητές της Μέσης Εκπαίδευσης των Σχολείων περιοχής Βύρωνα-Καισαριανής, Πρόγραμμα “Αγωγής Υγείας στα Σχολεία” για Καθηγητές και Μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης των σχολείων Βύρωνα-Καισαριανής, Σεμινάριο Ευαισθητοποίησης σε θέματα ένταξης αυτοκλινόντων μαθητών, που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία Σχολικών Συμβούλων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομαρχίας Πειραιά.

Υπήρξε συντονιστής και εκπαιδευτής σε Προγράμματα Ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε η Κεντρική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας  και η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης. Διδάσκει επίσης σε σεμινάρια Ευαισθητοποίησης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας με θέμα την Δυναμική της Οικογένειας και της Ομάδας, που διοργανώνει το Ελληνικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας.

Μέλος της Συντονιστικής Επιστημονικής Ομάδας του Προγράμματος ΟΚΑΝΑ – ΑΚΜΑ “Εκπαιδεύοντας τον Άνθρωπο του 2000 – Πολυεπίπεδη και Πολυεστιακή Ευαισθητοποίηση της Κοινότητας”, υπεύθυνος της Ευαισθητοποίησης Εκπαιδευτικών και της Ευαισθητοποίησης  Ειδικών Επιστημόνων-Στελεχών καθώς και εκπαιδευτής.

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account