Η Μαρία Γιούργη συνεργάζεται με το ΑΚΜΑ ως Θεραπεύτρια και Εκπαιδεύτρια.

Η επαφή της με το Συστημικό Σκέπτεσθαι ξεκίνησε αρχικά στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, όπου και εκπαιδεύτηκε στην Οικογενειακή Θεραπεία.

Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στη Συστημική Προσέγγιση και Θεραπεία Ομάδας στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (Α.Κ.Μ.Α.).

Έχει εκπαιδευτεί επίσης ως Εκπαιδεύτρια-Συντονίστρια Σχολών Γονέων, καθώς και στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων (πιστοποιημένη από τη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Υπουργείο Παιδείας, Δια Bίου Μάθησης και Θρησκευμάτων).

Υπήρξε για σειρά ετών Υπεύθυνη Συμβουλευτικής Σχολών Γονέων για το νομό Αττικής,της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. του ΥΠΕΠΘ, καθώς και Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας για το νομό Αττικής, της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. του ΥΠΕΠΘ σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.  Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος για την Ψυχική Υγεία παιδιών και εφήβων του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης.

Έχει ασχοληθεί συστηματικά με ομάδες γονέων και εφήβων και είναι εισηγήτρια Προγραμμάτων Συμβουλευτικής, Ψυχολογίας και συντονίστρια Βιωματικών σεμιναρίων και εργαστηρίων σε ποικίλα εκπαιδευτικά πλαίσια και οργανισμούς. Υπήρξε μέλος της ομάδας Επιμορφωτών του Μείζονος Προγράμματος Επιμόρφωσης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, είναι μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Σχολών Γονέων Ελλάδας και Επιστημονικός συνεργάτης του Πανελληνίου Συνδέσμου Σχολών Γονέων.

Είναι μέλος της Εθνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ) και κάτοχος του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας (E.C.P.) της E.A.P.

 

 

 

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account