Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης (Ρέθυμνο) και συνέχισε τις σπουδές του συμμετέχοντας σε δύο Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών: Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Πανεπιστήμιο Αθηνών) και Οργανωτικής και Οικονομικής Ψυχολογίας  (Πάντειο Πανεπιστήμιο).

Το 2003 ξεκίνησε την εκπαίδευση του στη συστημική διαλεκτική επιστημολογία και εφαρμογή στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου. Το 2013 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση στη διεργασία ομάδας. Από το 2009 είναι συνεργάτης του Α.Κ.Μ.Α., πραγματοποιώντας ομάδες εμψύχωσης και θεραπείας εφήβων, ατομικές και ομαδικές θεραπείες και άλλα εκπαιδευτικά και θεραπευτικά προγράμματα. Σήμερα είναι μέλος της ομάδας συντονισμού του Σεμιναρίου Εμψύχωσης Ομάδων Εφήβων και Νέων.

Από το 2008 εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπευτής με άτομα, ζευγάρια και ομάδες. Παράλληλα, πραγματοποιεί συναντήσεις εποπτείας με άτομα και ομάδες.

Εργάζεται από το 2000 στα πεδία της υποστήριξης, εμψύχωσης και θεραπείας ατόμων, τα οποία βιώνουν ή κινδυνεύουν να βρεθούν σε συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού. Εστιάζοντας κυρίως στην εφηβεία και τη νεότητα και πιστεύοντας στην αξία της δουλειάς με ομάδες και κοινότητες, έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό, το συντονισμό και την υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων σε φυλακές, ξενώνες, στέγες νέων, ιδρύματα, σχολεία και στο δρόμο. Από το 2016 είναι υπεύθυνος του Κέντρου Υποστήριξης Νέων της Μ.Κ.Ο. ΑΡΣΙΣ.

Η τέχνη ήταν πάντα σημαντικό κομμάτι της ζωής του. Παίζει σε μικρές και μεγάλες μουσικές παρέες από μικρή ηλικία και σκαρώνει μικρά σκιτσάκια σε κάθε ευκαιρία.

Ζει με την οικογένεια του στην Αθήνα.

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account