Η Κυριακή Πρωτοψάλτη-Πολυχρόνη είναι Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια Ζεύγους, Οικογένειας και Ομάδας, Εκπαιδεύτρια και Επόπτρια Ψυχοθεραπευτών.

Η κυρία Πολυχρόνη είναι τακτικό μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Αθηναϊκού Κέντρου Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ), ένα από τα πρώτα κέντρα στην εφαρμογή της θεραπείας οικογένειας στην Ευρώπη.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Οικογενειακής Θεραπείας (European Family Therapy Association-EFTA) της οποίας πρόσφατα εκλέχτηκε Πρόεδρος, μετά την πολυετή της υπηρεσία ως Γενική Γραμματέας του Επιλελητηρίου των Κέντρων Εκπαίδευσης στην Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στην Ευρώπη (EFTA-TIC).

Είναι επίσης υπεύθυνη για την επιτροπή της EFTA που μελετά τις συνέπειες της μετανάστευσης στην Ευρώπη στην οικογενειακή λειτουργία. Είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Θεραπευτών Οικογένειας (American Academy of Family Therapists-AFTA).

Ιδρυτικό μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Πιστοποιημένων Ψυχοθεραπευτών Ομάδας (Certified Group Psychotherapists-C.G.P.) και επί μακρόν Κλινικό Μέλος της Αμερικανικής Εταιρίας Ψυχοθεραπευτών Ομάδας (American Group Psychotherapy Association-A.G.P.A.).

Η κυρία Πολυχρόνη έχει τελέσει Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπευτών (ΕΕΨΕ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ).

Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ.). Συνεκδότρια του Ευρωπαϊκoύ επιστημονικού περιοδικού: «Human Systems: The Journal of Therapy, Consultation and Training».

Η Κυριακή Πολυχρόνη εκπαιδεύει και εποπτεύει επαγγελματίες στην Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία Ζεύγους (EFT) και στη Συστημική Θεραπεία Οικογένειας και Ομάδας. Διδάσκει και διεξάγει εργαστήρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Πεδία Ειδίκευσης/Δημοσίευσης :

  • Σχέσεις του ζευγαριού σήμερα ιδιαίτερα όσον αφορά το ρόλο της γυναίκας.
  • Πολισμική αλλαγή και η λειτουργία της οικογένειας.
  • Βιωματική εκπαίδευση στη Συστημική Προσέγγιση και στη Θεραπεία Οικογένειας.

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account