Ξεκίνησε η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στην Πιστοποιημένη Εκπαίδευση του ΑΚΜΑ στη Διαλεκτική Συστημική Προσέγγιση και Εφαρμογές.

Στον 1ο κύκλο εκπαίδευσης προσφέρονται δύο (2) εισαγωγικά εκπαιδευτικά προγράμματα

Tο ΑΚΜΑ έχοντας προσαρμόσει, κατά τη διάρκεια της πανδημίας,  το μεγαλύτερο μέρος του εκπαιδευτικού  και του θεραπευτικού έργου του, έχει σχεδιάσει και θα προσφέρει  σεμινάριο «Εξοικείωση με το Συστημικό Σκέπτεσθαι»,  για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 με δυο διαφορετικούς τρόπους: ένα σεμινάριο που θα διεξάγεται εκ του σύνεγγυς και ένα που απευθύνεται κυρίως σε συμμετέχοντες εκτός Αθηνών,  με τρόπο που συνδυάζει την δια ζώσης βιωματική με την εξ’ αποστάσεως, εκπαίδευση.

Οι εκπαιδευόμενοι, στο εισαγωγικό αυτό σεμινάριο του εκπαιδευτικού κύκλου του ΑΚΜΑ που διαμένουν εκτός Αθηνών,  θα κληθούν να συμμετέχουν σε τρεις (3) δια ζώσης συναντήσεις, (μία αρχική συνάντηση, μία κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς και μία κατά το κλείσιμο του έτους) ενώ το υπόλοιπο σεμινάριο  θα λάβει χώρα διαδικτυακά έτσι ώστε να καλυφθούν με τρόπο λειτουργικό οι ανάγκες των εκπαιδευόμενων που για διαφορετικούς λόγους (π.χ. υγείας, επαγγελματικούς, απόστασης) δεν δύνανται να υπηρετήσουν ένα εξ’ ολοκλήρου δια ζώσης πρόγραμμα.

 

Για δήλωση συμμετοχής / ενημέρωση, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση –  οι συναντήσεις με τους υποψηφίους είναι σε εξέλιξη.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι την πλήρωση των θέσεων

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account