Ξεκινά στα τέλη Ιανουαρίου το  σεμινάριο Εξοικείωση με το Συστημικό Σκέπτεσθαι – Μηνιαίο Συστημικό, η  εξ’ αποστάσεως Πιστοποιημένη Εκπαίδευση του ΑΚΜΑ στη Διαλεκτική Συστημική Προσέγγιση και Εφαρμογές.

Το σεμινάριο “Εξοικείωση με το Συστημικό Σκέπτεσθαι -Μηνιαίο Συστημικό”,  είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες ενδιαφερομένων που είτε βρίσκονται εκτός Αθηνών,  με τρόπο που συνδυάζει την δια ζώσης βιωματική με την εξ’ αποστάσεως, εκπαίδευση.

Οι εκπαιδευόμενοι, στο εισαγωγικό αυτό σεμινάριο του εκπαιδευτικού κύκλου του ΑΚΜΑ  θα κληθούν να συμμετέχουν σε τρεις (3) δια ζώσης συναντήσεις, (μία αρχική συνάντηση, μία κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς και μία κατά το κλείσιμο του έτους) ενώ το υπόλοιπο σεμινάριο  θα λάβει χώρα διαδικτυακά έτσι ώστε να καλυφθούν με τρόπο λειτουργικό οι ανάγκες των εκπαιδευόμενων που για διαφορετικούς λόγους (π.χ. υγείας, επαγγελματικούς, απόστασης) δεν δύνανται να υπηρετήσουν ένα εξ’ ολοκλήρου δια ζώσης πρόγραμμα.

Για δήλωση συμμετοχής / ενημέρωση, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση –  οι συναντήσεις με τους υποψηφίους είναι σε εξέλιξη.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι την πλήρωση των θέσεων

 

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account