Με ένα νέο βίντεο στο ow.gr, ο Διευθυντής του ΑΚΜΑ κ Διονύσης Σακκάς μιλά για το πως δημιουργείται μια μακροχρόνια και ισορροπημένη σχέση.

Αντιγράφουμε από το ow.gr

“Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν μια σχέση ισορροπημένη και με διάρκεια στον χρόνο; Ο ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής Διονύσιος Σακκάς δίνει τις δικές του ανατρεπτικές απαντήσεις σε ένα βίντεο.
Τι σημαίνει σύζυγος και συζυγία και πώς σχετίζονται με τον ζυγό που έβαζαν στο παρελθόν στους σβέρκους των βοδιών για να τα κρατάνε μαζί; Τι είναι η ελεύθερη επιλογή και δέσμευση; Πώς μένει κανείς με τον/την ίδιο/α σύντροφο πολλά χρόνια; Τι είναι «συμβόλαιο γάμου» στο πλαίσιο μιας σχέσης και γιατί πρέπει να αλλάζει συχνά;

Ποιος ο ρόλος των δυσκολιών ανάμεσα στουςσυντρόφους; Πώς φροντίζω τη συντροφική μου σχέση και πώς εντάσσεται στο πλαίσιό της η ισοτιμία; Πώς μπορώ να δημιουργήσω μια ισορροπημένη, μακροχρόνια σχέση; «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη περιπέτεια για τον άνθρωπο από τη συντροφική σχέση που διατηρείται ζωντανή στον χρόνο», λέει ο κ. Σακκάς και επιχειρεί να εξηγήσει το γιατί.”

Πηγή: ow.gr

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account