Η Ε.Ε.Ψ.Ε. προετοιμάζει τη διοργάνωση της 18ης Διαδικτυακής Μετεκπαιδευτικής Συνάντησης Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 καί ώρα 10.00 π.μ.–2.00 μ.μ.με θέμα:

«Πόσο κοντά, πόσο μακριά… μια εποχή γεμάτη από εξωτερικές κρίσεις και το ψυχικό τους αποτύπωμα»

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ε.Ε.Ψ.Ε.   “Ο άνθρωπος τα τελευταία χρόνια έχει έρθει αντιμέτωπος με πρωτόγνωρες καταστάσεις και τις πολλαπλές παγκόσμιες συνέπειές τους όπως η πανδημία, ο εγκλεισμός, η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη, η έξαρση των βίαιων φαινομένων, η κλιματική αλλαγή, η εμπόλεμη κατάσταση και το ενεργειακό.
Όλα αυτά τα ζητήματα που άλλοτε μας είναι πιο κοντά και άλλοτε πιο μακριά, μας φέρνουν αντιμέτωπους με νέες εξωτερικές κρίσεις οι οποίες είναι συνδεδεμένες θεραπευτικά με βαθύτερες εσωτερικές κρίσεις. Αυτή η συνάντηση πού θά περιέχει θεωρητικό καί βιωματικό μέρος, αποτελεί αφορμή γιά να μοιραστούμε σκέψεις, προβληματισμούς και εμπειρίες γύρω από τις εξωτερικές κρίσεις, το ψυχικό τους αποτύπωμα και τον τρόπο διαχείρισής τους.”

Η Ε.Ε.Ψ.Ε. προσκαλεί τα μέλη της που επιθυμούν να συμμετέχουν με κάποια θεωρητική παρουσίαση ἠ εργαστήριο, να στείλουν μια σύντομη περίληψη της εισήγησης ή του εργαστηρίου τους έως την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, στο nopg@otenet.gr.

Ανακοίνωση Μετεκπαιδευτικής Συνάντησης της Ε.Ε.Ψ.Ε.

 

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account