Ολοκληρώνοντας ένα μεγάλο κύκλο διαδικτυακής λειτουργίας το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ και το Εργαστήρι Ζωής οργάνωσαν μία διήμερη διαδικτυακή συνάντηση, στις 26 και 27 Μαΐου 20201,  με σκοπό να συγκεντρώσουν τη σημαντική εμπειρία μίας ιδιότυπης χρονιάς, να δημιουργήσουν μία ευκαιρία για μοίρασμα σημαντικών συμπερασμάτων και να φωτίσουν νέους μελλοντικούς δρόμους συμπόρευσης.

Την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021, παρουσιάστηκαν διαδικτυακά, πέντε εργαστήρια (Ιστορίας –Πολιτισμού, Σωματικής Έκφρασης – Χορού, Θεάτρου, Εικαστικών, Λογοτεχνίας), στα οποία συμμετείχαν κοινωνικοί επιστήμονες από διάφορα Κέντρα Πρόληψης και άλλους φορείς Ψυχικής Υγείας , από όλη την Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια της δεύτερης μέρας, παρουσιάστηκαν οι εμπειρίες των συμμετεχόντων από αυτήν την ιδιαίτερη χρονιά λειτουργίας του Εργαστηρίου Ζωής και  προβλήθηκε η ταινία μικρού μήκους «ΑΝΑ(ΜΕ)ΣΑ», μια δημιουργία του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας –  ΟΚΑΝΑ  και του Εργαστηρίου Ζωής που περιγράφει τη διαδρομή από την ακινησία στην κίνηση, από το “ανάμεσα”, στο “μέσα”, στο “μέσα μας”, στο “ανάμεσα μας” και από εκεί στην “ανάσα”.

Στην ξεχωριστή αυτή συνάντηση συμμετείχε  ο Γιώργος Μ. Γουρνάς, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής/Θεραπευτής Ομάδας και Οικογένειας/Συνεργάτης  και Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Αθηναϊκού Κέντρου Μελέτης του Ανθρώπου, με την ομιλία του «Ανάμεσα: Η δύναμη των … συν-κινήσεων».

Παρακάτω, ακολουθεί ο σύνδεσμος  της παρέμβασης  του κ. Γουρνά

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account