Απόσπασμα από το διάλογο μεταξύ του Πέτρου Πολυχρόνη και του Fritjof Capra, όπως αποτυπώνεται στην εισαγωγή του βιβλίου του τελευταίου, “Αφανείς Συνάφειες”, που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις Εκδόσεις ΙΝΔΙΚΤΟΣ.  Το βιβλίο του F . Capra αποτέλεσε έναυσμα συζήτησης κατά την διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε το ΑΚΜΑ στο πλαίσιο δράσεων «Ο άνθρωπος, ο Θεραπευτής και ο Πολίτης ως Όλον – Συνηχήσεις ως αντίδωρο στον Πέτρο Πολυχρόνη» .

Στην πρώτη αυτή εκδήλωση, με κύριο ομιλήτη τον  Fritjof Capra οι «Αφανείς Συνάφειες» οι 270 συμμετέχοντες και τα μέλη της ΣΕΟ του ΑΚΜΑ  αλληλεπίδρασαν μαζί του με θέμα «Hidden Connections: fostering a Systemic View of Life in our Fragmented World».

Το βιβλίο “Αφανείς Συνάφειες”  εκδόθηκε  τη σειρά ΑΝΑΔΥΣΕΙΣ των εκδόσεων ΙΝΔΙΚΤΟΣ, που αποτελεί καρπό συνεργασίας του ΑΚΜΑ με τον εκδοτικό οίκο, και η πρώτη αυτή έκδοση πραγματοποιήθηκε υπό τη Διεύθυνση του αήμνηστου Πέτρου Πολυχρόνη και από τα μέλη της  Επιστημονικής Ομάδας  του ΑΚΜΑ,  Γιώργο Γουρνά, Μίνα Τοδούλου-Πολέμη, Κυριακή Πρωτοψάλτη-Πολυχρόνη και Διονύση Σακκά.

Απόσπασμα από το βιβλίο “Αφανείς Συνάφειες”

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account