Σε μια συζήτηση με θέμα “Διάλογοι, Συζεύξεις και αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στη συλλογική και ατομική κρίση”  προσκαλούν οι Εκδόσεις Αρμός, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Κρίση και μετασχηματισμοί» την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 και ώρα 19.00 στον “Κήπο του Μουσείου” του Αρχαιολογικού Μουσείου (Πατησίων 44, Αθήνα).
Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Πέτρου Πολυχρόνη, ο οποίος απεβίωσε πριν την έκδοσή του αλλά έχει συμμετάσχει στους διαλόγους καθώς και στον τελικό διάλογο που αποτελεί τον επίλογο του βιβλίου, και σε όσες και όσους πέρασαν από τη Μόρια αλλά και σε εκείνους που δεν κατάφεραν να περάσουν τη θάλασσα.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης Συνηχήσεις και συμμετέχουν, ο συγγραφέας του βιβλίου, κ Ηλίας Γκότσης, Ψυχοθεραπευτής – Συγγραφέας,  ο Διευθυντής του ΑΚΜΑ κ Διονύσης Σακκάς, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής, η κ. Δόμνα Βεντουράτου, Κλινική Ψυχολόγος – Τραυματοθεραπεύτρια, η κ. Άννα Κιαπόκα, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, η κ. Κατερίνα Μάτσα, Ψυχίατρος, ο κ.Σάββας Μιχαήλ, Συγγραφέας
Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας.

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account