Το International Association of Process Oriented Psychology (IAPOP), το δίκτυο των επαγγελματιών του Processwork στην Ελλάδα, σε συνεργασία με Processwork Hub και με συνδιοργανωτή το AKMA, έχει αναλάβει από το 2014 τη διοργάνωση του σεμιναρίου Worldwork 2017, το οποίο θα γίνει φέτος στην Ελλάδα, στο Πόρτο Χέλι της Πελοποννήσου από 23-28/4/17.

Το σεμινάριο Worldwork είναι ένα βιωματικό σεμινάριο πάνω στην επίλυση συγκρούσεων, στη διαπολιτισμική επικοινωνία, στην υποστήριξη ομάδων (team building) και στην εκπαίδευση ηγεσίας (leadership training) το οποίο διοργανώνεται κάθε 3 χρόνια σε διάφορες πόλεις του κόσμου και συγκεντρώνει ανθρώπους από διαφορετικές γωνιές της γης.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι το μέλος της ΕΠΕΑΣ, Λίλη Βασιλείου και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής οι: Λ. Ασλανίδου, Α. Βασιλείου, Ι. Βελαλή, Γ. Βέλιος, Σ. Ηλία, Β. Κατριβάνου, Β. Μπουρονίου, Ν. Παπαθανασίου, Κ. Σίδερη.Από το 1991, άνθρωποι από όλον τον κόσμο, μαζεύονται σε διαφορετικές χώρες που φιλοξενούν το Worldwork για να επικεντρωθούν και να δουλέψουν πάνω σε κοινωνικά, περιβαλλοντολογικά και πολιτικά θέματα, αξιοποιώντας τα εργαλεία του process work στη διεργασία ομάδας, στην εσωτερική δουλειά και στις σχέσεις.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, μπορείτε να δείτε στη σχετική ιστοσελίδα.

 

Επίσης, στο πλαίσιο του Worldwork 2017, το δίκτυο των επαγγελματιών του Processwork στην Ελλάδα συνδιοργανώνει μαζί με το Processwork Hub και το AKMA το σεμινάριο των Drs Amy and Arny Mindell’s “Η Σχετικότητα και ο Σαμανισμός της Βαθιάς Δημοκρατίας για Εσωτερικές και Παγκόσμιες Συγκρούσεις” το οποίο θα γίνει 20-21 Απριλίου, 2017 στο Πόρτο Χέλι.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο των Drs Amy and Arny Mindell’s μπορείτε να βρείτε  στο παρακάτω σύνδεσμο, όπου και αναφέρονται τα εξής:

“Οι καθημερινές ειδήσεις είναι γεμάτες από παραδείγματα για το πως η δημοκρατία δεν λειτουργεί επαρκώς. Αυτός είναι και ο λόγος που την δεκαετία του ‘80 αναπτύξαμε την έννοια της “Βαθιάς Δημοκρατίας” προκειμένου να δουλέψουμε με παγκόσμια ζητήματα, χρησιμοποιώντας τον ακτιβισμό μαζί με την επίγνωση της εσωτερικής εμπειρίας και των σινιάλων επικοινωνίας.
Τώρα σε αυτό το σεμινάριο διευρύνουμε το φάσμα των εφαρμογών της Βαθιάς Δημοκρατίας στην δουλειά με τον εαυτό και στην επίλυση συγκρούσεων στον κόσμο, με τη «Γενική Θεωρία της Σχετικότητας» του Αϊνστάιν, (χρησιμοποιόντας το φώς και την καμπύλωση του χωροχρόνου)”.

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account