187 Εκπαιδευτές και Επόπτες από την Ευρώπη συναντήθηκαν στην Αθήνα για τη 13η Συνάντηση Εκπαιδευτών/Εποπτών του Επιμελητηρίου Εκπαιδευτικών Ινστιτούτων της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Θεραπείας Οικογένειας – EFTA-TIC, μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2023. Η δράση πραγματοποιήθηκε στα κτίρια του Τμήματος  Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του ΠΑΔΑ.

Ιδιαίτερο κομμάτι της Συνάντησης ήταν η τιμητική ομιλία του Δρ. Karl Tomm, Συστημικού Εκπαιδευτή και Θεραπευτή, με θέμα “Systemic Psychotherapy and Training: A Long Experiential Journey“, που παρακολούθησαν 300 συμμετέχοντες δια ζώσης και διαδικτυακά.

Οι Ευρωπαίοι Εκπαιδευτές και Επόπτες συμμετείχαν σε 2 συζητήσεις Στρογγυλής Τραπέζης και σε 33 παράλληλα επιστημονικά εργαστήρια και παρουσιάσεις, όπου συν-δημιούργησαν μια ξεχωριστή εμπειρία και αξιοποίησαν ευκαιρίες για σύνδεση και παραγωγική ανατροφοδότηση σχετικά με την Εκπαίδευση στην Συστημική και Οικογενειακή Θεραπεία.

Συμπληρωματικά, διοργανώθηκαν δύο βιωματικά Pre-Conference Εργαστήρια με τους Federico Sarink από την Ισπανία και Peter Berliner από τη Γροιλανδία, ανοιχτά σε Θεραπευτές και Εκπαιδευόμενους, όπου συμμετείχαν επιπλέον 75 Ειδικοί Ψυχικής Υγείας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρουσιαστές και συμμετέχοντες για την ενεργή παρουσία τους στη 13η Συνάντηση EFTA-TIC στο πλαίσιο εορτασμού της επετείου 60 ετών από την ίδρυση του ΑΚΜΑ.

 

Κυριακή Πολυχρόνη, Επίτιμη Πρόεδρος EFTA-TIC και Μέλος ΣΕΟ ΑΚΜΑ

Διονύσης Σακκάς, Διευθυντής ΑΚΜΑ

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account