Από την 1η Ιουνίου ξεκινούν οι συνεντεύξεις για τα τρία εισαγωγικά σεμινάρια : Διαμορφώνοντας Συστημική Προσέγγιση, Εξοικείωση με το Συστημικό Σκέπτεσθαι, Εξοικείωση με το Συστημικό Σκέπτεσθαι (Μηνιαίως διαδικτυακό).

Ακολουθούν τα νέα σεμινάρια :
α. Σύνθεση θεωρίας – πράξης με το σεμινάριο Διαλεκτικής Συστημικής Εφαρμοζόμενης Επιστημολογίας (σύνθεση των «Επιστημολογία» και «ΣΣΕΡ»)
β. Ενιαίο σεμινάριο στη Θεραπεία Ατόμων, Ζεύγους, Οικογένειας και Ομάδας καθώς και δουλειάς με την κοινότητα (σύνθεση «ΕΔΟ» και «ΣΘΟ»),

Μέρος της εκπαίδευσης αποτελεί για το ΑΚΜΑ η συμμετοχή σε Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης (διδακτική θεραπεία ομάδας).

Η διάρκεια της εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης είναι δυνατόν να είναι πενταετής -για όσους έχουν τις προϋποθέσεις και δεσμεύονται- εμπεριέχουσα και εποπτεία, όπως απαιτείται από τις ψυχοθεραπευτικές εταιρείες.

Το ΑΚΜΑ λαμβάνει αιτήσεις νέων εγγραφών για τα σεμινάρια που εκπονεί, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μέσω του συνδέσμου φόρμας εγγραφών.
Στο Κέντρο μας, η ενημέρωση γίνεται σε ατομική συνάντηση του/της ενδιαφερόμενου, με μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας του ΑΚΜΑ, προκειμένου το προτεινόμενο σχήμα και η διάρκειά του, να είναι προσαρμοσμένο στις προσωπικές ανάγκες και δυνατότητες του καθενός και να υπηρετεί τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους. Τα ραντεβού ορίζονται με σειρά προτεραιότητας και αφορούν τόσο τη συμμετοχή στο επιμορφωτικό πρόγραμμα του ΑΚΜΑ στη Διαλεκτική Συστημική Προσέγγιση αλλά και σε
εστιασμένα σεμινάρια. Οι προσωπικές συνεντεύξεις διοργανώνονται κατά το διάστημα 1 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου του κάθε έτους.
Κατά το διάστημα 15/7-24/8 δεν προγραμματίζονται ραντεβού ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα αιτήματά τους μέσω της ιστοσελίδας του ΑΚΜΑ στον παραπάνω σύνδεσμο.

 

 

 

 

 

 

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account