Αγαπητά μέλη και φίλοι/ες της κοινότητας του ΑΚΜΑ,

Με χαρά και συγκίνηση σας ανακοινώνουμε ότι το τεύχος 41 του περιοδικού «Μετάλογος», αφιερωμένο στον Πέτρο Πολυχρόνη, είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές του περιοδικού.

O τίτλος του ειδικού τεύχους είναι: «Πέτρος Πολυχρόνης: Το βίωμα, το νόημα και η σχέση. Μια παρακαταθήκη για τη θεραπεία και την εκπαίδευση».

Πολλοί συνοδοιπόροι, συνεργάτες, συνομιλητές και μαθητές του Πέτρου Πολυχρόνη μίλησαν – με κείμενα και βίντεο – για το νόημα στην τρέχουσα φάση της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής αλλά και για τη σχέση τους με τον δάσκαλο, επιστήμονα, θεραπευτή και άνθρωπο, Πέτρο Πολυχρόνη.

Ανάμεσά τους οι: Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Mauricio Andolfi, Λένα Ασλανίδου, Αλεξάνδρα Βασιλείου, Λίλη Βασιλείου, Αλέξης Μπράιλας, Jim Furrow, Helga Hanks, Λυκούργος Καρατζαφέρης, Philip Kearney, Αλεξία Κλεισούρα, Σάκης Κουρουζίδης, Hans Christian Michaelsen, Γιώργος Μόσχος, Ευφροσύνη Μουρέλη, Κώστας Παπαχριστόπουλος, Κατερίνα Πολυχρόνη, Διονύσης Σακκάς, Βαρβάρα Σαλαβού, Peter Stratton, Umberta Telfener, Μίνα Τοδούλου, Karl Tomm, Χαρίδημος Τσούκας, Φανή Τριανταφύλλου, Jim Wilson και άλλοι συνεργάτες του ΑΚΜΑ και του Μεταλόγου.

Επίσης το τεύχος πλαισιώνεται και από ανθρώπους της Τέχνης που γνώριζαν τον Πέτρο Πολυχρόνη, όπως η Κατερίνα Καλούδη (φωτογράφος), ο Δημήτρης Παλαιοκρασσάς (ιστορικός Τέχνης) ο Νίκος Πορτοκάλογλου (τραγουδοποιός) και ο (καρδιολόγος και συνθέτης)  Θανάσης Δρίτσας. Η επιμέλεια του τιμητικού τεύχους έγινε από την Κυριακή Πολυχρόνη και τον Κώστα Παπαχριστόπουλο.

Το περιοδικό «Μετάλογος» χρόνια τώρα υποστηρίζει τον επιστημονικό διάλογο για συστημική σκέψη, θεραπεία και έρευνα στη χώρα μας. Θερμά προτείνουμε στους εκπαιδευόμενους και συνεργάτες του ΑΚΜΑ να εγγραφείτε στο περιοδικό «Μετάλογος» για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο αυτό το υλικό του και να εξερευνήσετε το πλούσιο υλικό του τεύχους, όπου ο προσωπικός αναστοχασμός, η συστημική επιστημολογία, η τέχνη, η θεραπεία, το κοινωνικό γίγνεσθαι και ο ακτιβισμός, συνύφαναν έναν καμβά σκέψεων που μιλά για τον δικό μας Πέτρο Πολυχρόνη και το Νόημα.

Φιλικά,
Διονύσης Σακκάς,
Διευθυντής ΑΚΜΑ

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account