H Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, συνδιοργανώνουν το 4ο Forum Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος – Διάλογοι Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας.

Η έναρξης της εκδήλωσης πραγαμτοποιήθηκε  την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων και θα συνεχιστεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στην Αίθουσα Σάκη Καράγιωργα II του Παντείου Πανεπιστήμιου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

To Forum αποτελεί έναν ετήσιο θεσμό, που έχει ως στόχο τη συνάντηση της επιστημονικής κοινότητας για την ανάπτυξη ενός ανοιχτού διαλόγου, πάνω στα θέματα ψυχικής υγείας της χώρας. Είναι ένα επιστημονικό μνημόσυνο αφιερωμένο στη μνήμη του καθηγητή Ψυχιατρικής – Παιδοψυχιατρικής Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου και βασίζεται στην επιθυμία παλιών και νεότερων επαγγελματιών ψυχικής υγείας να τιμήσουν το έργο του, ένα έργο στραμμένο πάντα στο αύριο.

Ο τίτλος του φετινού Forum είναι «Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση. Επιστροφή στο Μέλλον.» και στόχος είναι η ανοιχτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, σχετικά με την εξέλιξη της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης, 40 χρόνια μετά την συγκρότηση της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος.

 

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα της εκδήλωσης

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account