Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φορέων Πρόληψης, «Η Πρόληψη Απο-Τιμά και Αξιο-Ποιεί όσα φέρνει η Ζωή» η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 28 Σεπτεμβρίου  έως και 1 Οκτωβρίου, στην Κέρκυρα.

Για δήλωση συμμετοχής στις επιμέρους δράσεις μπορείτε να δείτε αναλυτικά:

  1. Προφορικές ανακοινώσεις:

Κάθε συμμετέχων/ουσα  μπορεί να συμμετέχει σε μία από τις πέντε θεματικές ενότητες που έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα. Στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://diktyoorg.wordpress.com/2022/09/01/proforikes-anakoinoseis-13hs-panellhnias-synanthshs/

μπορείτε να μελετήσετε τις εισηγήσεις ανά θεματική ενότητα. Την ημέρα της παρουσίασης ο συντονιστής της θεματικής ενότητας σε συνεργασία με τους ομιλητές θα φροντίσουν να δοθεί χρόνος για ανάπτυξη ουσιαστικού διαλόγου και για ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των ομιλητών και των συμμετεχόντων αξιοποιώντας τα ερεθίσματα που προσφέρουν οι ομιλίες. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/ztC1oRSHptvEB6yJA έως την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου για την θεματική ενότητα στην οποία επιθυμείτε να συμμετέχετε.

  1. Βιωματικά Εργαστήρια και Συστημικά café

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 9:00-11:00 και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 12:00-14:00 θα πραγματοποιηθούν παράλληλα βιωματικά εργαστήρια και συστημικά café. Προκειμένου να επιλέξετε το βιωματικό εργαστήριο ή το συστημικό café στο οποίο σας ενδιαφέρει να λάβετε μέρος θα πρέπει να δηλώσετε την προτίμησή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/ztC1oRSHptvEB6yJA έως την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου. Υπάρχει η δυνατότητα μίας επιλογής για την κάθε ημέρα.

Οι περιλήψεις των βιωματικών εργαστηρίων είναι διαθέσιμες στον σύνδεσμο: https://diktyoorg.files.wordpress.com/2022/07/viomatika-13h-panellhnia.pdf

Οι περιλήψεις των συστημικών café καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας τους είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://diktyoorg.wordpress.com/2022/09/02/systhmika-cafe-13h-psfp/

 

  1. Ομάδες συνομιλίας

 Και σε αυτή την Πανελλήνια Συνάντηση στο τέλος κάθε ημέρας θα λειτουργήσουν 5  παράλληλες ομάδες συνομιλίας που ο στόχος τους είναι:

  • Να δοθεί ο χώρος και ο χρόνος για την επεξεργασία της πληροφορίας που έχει δοθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Να δοθεί το πλαίσιο  και η δυνατότητα για αλληλεπίδραση, ανταλλαγή σκέψεων, προβληματισμών και εμπειριών, ως ένας χώρος αναστοχασμού εστιάζοντας στους κεντρικούς άξονες της 13ης Πανελλήνιας.
  • Να δοθεί ένας χώρος για φροντίδα και σύνδεση των συναδέλφων.

Παρακαλούμε πολύ όπως φροντίσετε για την εγγραφή σας στις ομάδες συνομιλίας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/gufnQTVqijzjQeKE6  έως την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

  1. Αναρτημένες Ανακοινώσεις

Οι αναρτημένες ανακοινώσεις είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://diktyoorg.wordpress.com/2022/09/02/anartimenes-13h/

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης των αναρτημένων ανακοινώσεων θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επικοινωνία με τους αντίστοιχους συναδέλφους ώστε να αναζητήσετε επιπλέον πληροφορίες και να ανταλλάξετε ιδέες.

  1. Παράλληλα δρώμενα και μετακινήσεις με λεωφορείο προς τους χώρους των εργασιών

Παρακαλούμε πολύ όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας στα παράλληλα δρώμενα: αποχαιρετιστήριο δείπνο και αναστοχαστική περιήγηση καθώς και τη μετακίνησή σας με τα διαθέσιμα λεωφορεία για την διευκόλυνση της πρωινής μετακίνησης και έγκαιρης προσέλευσής σας στους χώρους των εργασιών. Τα λεωφορεία είναι διαθέσιμα για όσους διαμένουν στα ακόλουθα ξενοδοχεία και σε κοντινές αποστάσεις από αυτά: Ariti Grand Hotel, Divani Corfu Palace, Corfu Holiday Palace, Arion Hotel και Mayor Mon Repose Palace.

Δήλωση συμμετοχής (παράλληλα δρώμενα και μετακίνηση με λεωφορείο) έως την  Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/6Q7XHAgSUfkYG3fU7

  1. «Το έργο μας, έργο σε εξέλιξη III……»

Σε συνέχεια της 11ης και 12ης Πανελλήνιας Συνάνησης, οι αγαπητές συνάδελφοι Μαρία Μαμιδάκη και Ερασμία Φείδη μας καλούν να συνεχίσουμε το συλλογικό μας έργο στην πρόληψη, μέσα από μια παράλληλη δράση, που θα πλαισιώνει την Συνάντησή μας καθ’ όλη  τη διάρκεια της. Περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να αναζητήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

 https://diktyoorg.files.wordpress.com/2022/09/ergo-iii.pdf

 

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη 13η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης είναι διαθέσιμες στο blog του Δικτύου. 

Μείνετε συντονισμένοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://diktyoorg.wordpress.com/13h_panellhnia_synanthsh/

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 26610 36327 & 26610 41111 καθημερινά 10:00-15:00

 

 

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account