Σε μια ζεστή και γεμάτη συγκίνηση ατμόσφαιρα έγινε η συνάντηση εκπαιδευτών και θεραπευτών τον Απρίλιο του 2023, προς τιμή των 60 ΧΡΟΝΩΝ ΑΚΜΑ.

Στη συνάντηση ο διευθυντής του ΑΚΜΑ κ. Διονύσης Σακκάς,  έδωσε το πλαίσιο των εορταστικών δράσεων και προσκάλεσε τους παρευρισκόμενους να δημιουργήσουν ομάδες συμμετοχής στο τελικό συνέδριο που προγραμματίζεται για τον Νοέμβριο.

Η κ Μίνα Τοδούλου-Πολέμη,  ένα από τα πρώτα μέλη του ΑΚΜΑ, μοιράστηκε στιγμιότυπα από την καθημερινότητα και τις δυναμικές του ΑΚΜΑ από την απαρχή του, το στήσιμο του διεθνούς δικτύου του ΑΚΜΑ και έδωσε το στίγμα μέσα από τα newsletters & communications της εποχής.

H κ Κυριακή Πολυχρόνη παρουσίασε τη σύνδεση και συμμετοχή της EFTA στους εορτασμούς  στα 60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΜΑ, που αποφάσισε να διοργανώσει το επόμενο συνέδριο της EFTA-TIC στην Αθήνα τιμώντας το ΑΚΜΑ και την προσφορά του στην επιστημονική κοινότητα.

Παράλληλα, η κ Πολυχρόνη παρουσίασε το νέο Newsletter “Συνομιλίες ΑΚΜΑ” που επιμελήθηκαν οι Σοφία Αθανασιάδου, ο Κώστας Παπαχριστόπουλος, και η Κυριακή Πολυχρόνη ενώ  το πρώτο αυτό τεύχος την ίδια μέρα στάλθηκε στο ευρύτερο δίκτυο της κοινότητας του ΑΚΜΑ.

 

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account