Η Ομάδα Οργανισμών αναπτύσσεται στο ΑΚΜΑ εδώ και 6 χρόνια. Απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν τρόπους για να ανακαλύψουν, να ελευθερώσουν και να αξιοποιήσουν περισσότερα από τα ταλέντα, τις ικανότητες και το δυναμικό, τόσο το δικό τους, όσο και των ανθρώπων γύρω τους.

Αφορά στη βελτίωση και εξέλιξη του επαγγελματικού ρόλου και, όπως σε όλα τα σεμινάρια στο ΑΚΜΑ, η δουλειά που γίνεται είναι βιωματική, με πολύ συμμετοχή και διάδραση.

Η Ομάδα Οργανισμών αποτελείται από περίπου 12 άτομα, από διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους, σε διάφορες φάσεις ζωής, καριέρας και βαθμίδας ιεραρχίας. Ανθρώπους σε νέα ξεκινήματα ή κλεισίματα, σταυροδρόμια ή αδιέξοδα, εξέλιξη ή κρίση, πάντως σίγουρα σε κίνηση και αναζήτηση. Άτομα αρχικά άγνωστα μεταξύ τους που στην πορεία γίνονται μέλη μιας ενιαίας ομάδας, συνοδοιπόροι, εξερευνητές, εφευρέτες και ενίοτε φίλοι ζωής.

Η ομάδα βοηθά τους συμμετέχοντες να αυξήσουν την επίγνωσή τους γύρω από τον εαυτό τους και το περιβάλλον τους και να βρουν τρόπους να διαχειρίζονται και τα δυο καλύτερα. Να ξεκαθαρίσουν τους στόχους τους και να διαμορφώσουν μόνοι σου τις δράσεις που θα τους βοηθήσουν στην επίτευξή τους.

Η Ομάδα Οργανισμών ξεκινά το Νοέμβριο και θα πραγματοποιεί τρίωρες συναντήσεις, 1 έως 2 Παρασκευές το μήνα, στο ΑΚΜΑ Χαλανδρίου (Επιδαύρου 9) και στο ΑΚΜΑ στο Κολωνάκι (Παπαδήμα 2 & Δεινοκράτους).

Μια προσωπική συνάντηση με τους συντονιστές του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί, πριν από την έναρξη του προγράμματος, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν να μπορούν να πάρουν αναλυτικές πληροφορίες και να βεβαιωθούν, τόσο οι ίδιοι όσο και η συντονιστική ομάδα, ότι το σεμινάριο θα τους είναι χρήσιμο.

Αναζητήστε εδώ αναλυτικές πληροφορίες.

Για ερωτήσεις & δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Μαριάνθη Καρατζά (τηλ 6936976309 & mkaratza@akma.gr)

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account