Η Ομάδα Οργανισμών του ΑΚΜΑ έκλεισε τη φετινή χρονιά με ένα διήμερο γεμάτο δράση και σύνδεση.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου η ομάδα βρέθηκε σε αγρόκτημα στους πρόποδες του Παρνασσού για να ολοκληρώσει την πορεία ανέλιξής της σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μέσα από βιωματικές δράσεις που έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν ένα νέο επίπεδο σύνδεσης με τον εαυτό τους και με τα μέλη της ομάδας.

Η Ομάδα Οργανισμών του ΑΚΜΑ υλοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία εδώ και 5 χρόνια. Η φετινή ομάδα ξεκίνησε τον Νοέμβριο (2016) και ολοκληρώθηκε τον Μάιο (2017), πραγματοποιώντας 12 συναντήσεις-σταθμούς στην πορεία της και ένα Σαββατοκύριο-προορισμό.

Οι βιωματικές δράσεις και τα παιχνίδια ξενάγησαν τους συμμετέχοντες σε ένα ταξίδι που τα είχε όλα! Μάθηση, δράση, συνειδητοποίηση, αλλαγή, ιδέες, συγκίνηση, αποφάσεις, παιχνίδι, χαρά, αγκαλιές, αποδοχή, σχέδια, απαντήσεις, ερωτήσεις, μαγικά δώρα και τραγούδι, χορό, φαγητό….

Ένα διήμερο που μέσα από πολύ δράση, σύνδεση και επικέντρωση στο στόχο που μας νοηματοδοτεί μας γέμισε νέες ιδέες και ενέργεια για το πώς μπορούμε να τον κυνηγήσουμε, να τον φτάσουμε, να τον ξεπεράσουμε.

Με αυτές τις αποσκευές επιστρέφουμε στο επαγγελματικό μας πλαίσιο με μια νέα ματιά, γεμάτη δύναμη, δημιουργία και ενέργεια.

Το ταξίδι συνεχίζεται…

 

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account