Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του το 10ο Πανελλήνιο Παιδοψυχιατρικό Συνέδριο, με θέμα Το Παιδί και ο Έφηβος σε έναν κόσμο που αλλάζει: μια Διεπιστημονική προσέγγιση και στο πρόγραμμά του  περιλαμβάνει ομιλίες, δράσεις, παρουσιάσεις και εργαστήρια, συνθέτοντας έναν καμβά που απεικονίζει  την πολύπλευρη επιστημονική εργασία που γίνεται σήμερα στο χώρο της παιδοψυχιατρικής, από διαφορετικές προσεγγίσεις.  Το ΑΚΜΑ συμμετέχει με μια διευρυμένη ομάδα συνεργατών και ειδικότερα σε θεματικές που αφορούν:

* «Ιατρεία οικογένειας σε παιδοψυχιατρικές υπηρεσίες: Θεραπευτικές παρεμβάσεις, με Συντονιστές τους Β. Πομίνι & Δ. Μαγριπλής και συμμετέχοντες:Α. Καλτσά, Δ. Κοττορού, Δ. Μαστρογιαωάκου: Β. Λάγγαρη και Κ. Λάππα.

* «Νέες κατανοήσεις/θεωρητικές προσεγγίσεις που αλληλοεπιδρούν με την οικογενειακή θεραπεία με το παιδί ως ταυτοποιημένο άρρωστο», με συντονιστή:          Π. Πολυχρόνη και συμμετέχοντες: Α. Δημητριάδου, Μ. Σεμιτέκολου

*«Υποδοχή και φροντίδα παιδιών μεταναστών», με συντονιστές τους Ο. Ρόζενμπεργκ & Γ. Ξυλούρη και συμμετέχοντες: Δ. Ιακωβίδη, Γ. Ξυλούρη, Δ. Πατέστο, Α. Αντωνίου, Ε. Κοτσώνη, Π. Σαλίχο.

Κείνο που σου προσάπτουνε τα χελιδόνια είναι η άνοιξη που δεν έφερες“…Η πρόκληση της αξιοποίησης του διαφορετικού», με συντονίστρια την Χ. Καλύβα και συμμετέχοντες τους Ι.Σιγάλα,Δ. Κωστοπούλο, Α. Μωραιτάκη, Θ. Τρακάκη.

Παράλληλα, το Σάββατο θα διεξαχθεί ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ MINDFULNE55 ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ με τους Μυρτώ Λεγάκη και  Πέτρο Πολυχρόνη – (30/9, αίθουσα Δ στις 8:00-09:00)

 

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account