Σύντομα η καθημερινότητα μας θα αλλάξει για άλλη μια φορά. Θα έχουμε μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και σταδιακά θα μπούμε σε μια νέα κανονικότητα.
Από τις 11 Μαρτίου έως και σήμερα οι γονείς αντιμετωπίζουν πολυάριθμες προκλήσεις , αναμφίβολα αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας γεννά πολλούς προβληματισμούς, δυσκολίες και ερωτήματα.
Τώρα που για άλλη μια φορά τα πράγματα μέσα στο σπίτι θα αλλάξουν και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που όλες αυτές οι αλλαγές έχουν φέρει στην ζωή μας αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα διαδικτυακό χώρο μοιράσματος, ανταλλαγής και υποστήριξης για τους γονείς.
Γι’ αυτό το λόγο διοργανώνουμε το Σάββατο 2 Μαΐου 2020 στις 19:30 με 21:00 μια διαδικτυακή κουβέντα (μέσω zoom) για γονείς.
Οι συνεργάτες* του F.e.e.l. θα ξεκινήσουν ένα διάλογο με τους συμμετέχοντες χρησιμοποιώντας ως βάση ερωτήματα που εσείς θα μας θέσετε. Στόχος μας να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τον γονιό που αυτό το διάστημα καλείται να πάρει πολλούς νέους ρόλους (βοηθός εκπαιδευτικού, εμψυχωτής, συντονιστής διαδικτυακών συναντήσεων κλπ) για να μπορέσουν τα παιδιά να κρατήσουν επαφή με τον έξω κόσμο και την εκπαιδευτική διαδικασία.
Οι συνεργάτες μας:
Αρετή Λύκου, Ψυχολόγος
Γιάννης Παναγόπουλος, Ψυχοθεραπευτής
Ελίνα Σταμπουλή, Μουσικοπαιδαγωγός
Βαρβάρα Στεφανάκου-Ρεκλείτη, Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια
Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τα στοιχεία και τα ερωτήματά σας εδώ: https://forms.gle/pPqsZp1MK8eoMzAU9

 

https://www.facebook.com/events/228436224922347/

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account