Όπως γνωρίζετε το 2018 το ΑΚΜΑ συμπλήρωσε 55 χρόνια λειτουργίας και κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού  ήδη μέσω των ηλεκτρονικών δικτύων (π.χ. facebook, ιστοσελίδα) έχουμε μοιραστεί με εσάς, τη ζωντανή κοινότητα του ΑΚΜΑ, κείμενα, στιγμιότυπα και αναφορές γι’ αυτή την πορεία. Αποφασίσαμε στη ΣΕΟ  ο εορτασμός των 55++ (56 ήδη)  χρόνων λειτουργίας του ΑΚΜΑ να έχει σταθμούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά οι οποίοι κάθε χρόνο θα έχουν ένα χαρακτήρα  που θα αναδύεται (σχεδόν) διεργασιακά.

Οι εορταστικές αυτές  «παρεμβάσεις»  είναι σε μεγάλο μέρος συνυφασμένες με τη σύνδεση & συνεργασία με την κοινότητα/δίκτυο, αρχή που υπηρετεί το ΑΚΜΑ ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια. Κοινότητα, ωστόσο,  είμαστε και όλοι εμείς που όλα  αυτά τα χρόνια εκπαιδευτήκαμε, δουλέψαμε,  μοιραστήκαμε πράγματα,  και μεγαλώσαμε στο ΑΚΜΑ και είναι σκόπιμο στους εορτασμούς η κοινότητα μας να  γνωρίζεται και να εμπλουτίζεται.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θελήσαμε να δουλέψουμε όλοι/ες με σκοπό να σμιλευθεί ένα κοινωνικό γλυπτό από λέξεις, ιδέες και ιστορίες και είναι πολύ χρήσιμο να εμπλακούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη. Επομένως, μην διστάσετε να το μοιραστείτε και να το στείλετε σε όσους εκτιμάτε ότι θα χαρούν να δουν και να μοιραστούν πράγματα για το ΑΚΜΑ.

Σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορείτε:
…να μάθετε κάποια στοιχεία για την ιστορία του ΑΚΜΑ
…να μας πείτε με 2-3 λέξεις τι σημαίνει το ΑΚΜΑ για εσάς
…να θυμηθείτε μία δράση, στιγμή από την πορεία και τη δουλειά σου στο ΑΚΜΑ
…να μοιραστείτε  φωτογραφίες με την κοινότητα

 

Όλα όσα καταγράφονται από εσάς θα συνθέσουν ίσως  μία (συνεκτική) ιστορία που θα μας καλεί σε νέες αναγνώσεις και θα μας παρέχει νέες και επιπλέον ματιές και  θα μας οδηγήσει πιθανώς στην επόμενη «γιορτή».

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account