Εκπαίδευση στη Συστημική Προσέγγιση στην Οικογενειακή Θεραπεία, στην Εταιρεία Οικογενειακής Θεραπείας και Θεραπείας Ζεύγους στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Προσκεκλημένοι της Εταιρείας Οικογενειακής Θεραπείας και Θεραπείας Ζεύγους στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας (Association of Family and Couple Therapy in Timisoara, Romania) ήταν ο Διευθυντής του ΑΚΜΑ, Πέτρος Πολυχρόνης, Παιδοψυχίατρος, Θεραπευτής Οικογένειας και Ομάδας και η Κυριακή Πολυχρόνη, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Αθηναϊκού Κέντρου του Ανθρώπου, συστημική θεραπεύτρια και πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Οικογενειακής Θεραπείας (EFTA), ως εκπρόσωποι του ΑΚΜΑ, του πρώτου εκπαιδευτικού φορέα στην Ευρώπη στο χώρο της συστημικής οικογενειακής θεραπείας.

Ο Πέτρος Πολυχρόνης και η Κυριακή Πολυχρόνη οργάνωσαν και συντόνισαν εκεί στην Τιμισοάρα, το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Φεβρουαρίου 2017, ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για συστημικούς θεραπευτές οικογένειας και ομάδων. Η εκπαίδευση οργανώθηκε σε δύο ομάδες, για ανθρώπους που βρίσκονται στην αρχή της εκπαίδευσής τους και για εκπαιδευόμενους σε προχωρημένο επίπεδο.

 

Παράλληλα, ο Πέτρος Πολυχρόνης, η Κυριακή Πολυχρόνη και η Εταιρεία Οικογενειακής Θεραπείας και Θεραπείας Ζεύγους στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας, οργάνωσαν ένα ανοιχτό στο κοινό εργαστήριο με θέμα «Fostering Relationships in an Ever-Changing World: New Realities, New Skills» (Ενισχύοντας τις σχέσεις σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει: Νέες Πραγματικότητες, Νέες Δεξιότητες). Το εργαστήριο ήταν ανοιχτό σε οικογένειες, ζευγάρια, ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην Τιμισοάρα, το παρακολούθησαν περισσότερα από 250 άτομα και λειτούργησε εξαιρετικά.

 

LINKS

Association of Family and Couple Therapy in Timisoara, Romania

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account