Ένα νέο εργαστήριο ξεκινά τον Ιανουάριο με θέμα την  Συστημική Ψηφιακή Αφήγηση: Ιστορίες που μας Aνθρωπεύουν.

Το εργαστήριο προσφέρεται εξ αποστάσεως με την αξιοποίηση σύγχρονων και ασύγχρονων μεθόδων. Η ψηφιακή αφήγηση αναφέρεται στη διαδικασία δημιουργίας και διαμοιρασμού προσωπικών ιστοριών, αφηγήσεων και «παραμυθιών», αξιοποιώντας τα νέα μέσα και το διαδίκτυο. Παράλληλα, η συστημική διάσταση τοποθετεί την ψηφιακή αφήγηση στο πλαίσιο μιας συλλογικής ομαδικής διεργασίας. Έτσι, η αφήγηση ιστοριών με την αξιοποίηση των ψηφιακών μέσων μπορεί να αποτελέσει έναν τρόπο έκφρασης, δημιουργίας και συν-δημιουργίας της εμπειρίας και, τελικά, του εαυτού.

Το εργαστήριο αναπτύσσεται σε 12 εβδομαδιαίες συναντήσεις , όπου οι συμμετέχοντες/ουσες μαθαίνουν τις θεωρητικές βάσεις και αποκτούν τις πρακτικές δεξιότητες, ώστε να δημιουργήσουν τις δικές τους ψηφιακές αφηγήσεις.

Το Εργαστήρι Συστημικής Ψηφιακής Αφήγησης: Ιστορίες που μας Aνθρωπεύουν  απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και, εν γένει, σε επαγγελματίες που δουλεύουν με ανθρώπινα συστήματα και κοινότητες  (δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση ή εκπαίδευση στη συστημική προσέγγιση).

 

 

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

© 2020  AKMA .

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account