Ένα νέο εργαστήριο ξεκινά τον Ιανουάριο με θέμα την  Συστημική Ψηφιακή Αφήγηση: Ιστορίες που μας Aνθρωπεύουν.

Το εργαστήριο προσφέρεται εξ αποστάσεως με την αξιοποίηση σύγχρονων και ασύγχρονων μεθόδων. Η ψηφιακή αφήγηση αναφέρεται στη διαδικασία δημιουργίας και διαμοιρασμού προσωπικών ιστοριών, αφηγήσεων και «παραμυθιών», αξιοποιώντας τα νέα μέσα και το διαδίκτυο. Παράλληλα, η συστημική διάσταση τοποθετεί την ψηφιακή αφήγηση στο πλαίσιο μιας συλλογικής ομαδικής διεργασίας. Έτσι, η αφήγηση ιστοριών με την αξιοποίηση των ψηφιακών μέσων μπορεί να αποτελέσει έναν τρόπο έκφρασης, δημιουργίας και συν-δημιουργίας της εμπειρίας και, τελικά, του εαυτού.

Το εργαστήριο αναπτύσσεται σε 12 εβδομαδιαίες συναντήσεις , όπου οι συμμετέχοντες/ουσες μαθαίνουν τις θεωρητικές βάσεις και αποκτούν τις πρακτικές δεξιότητες, ώστε να δημιουργήσουν τις δικές τους ψηφιακές αφηγήσεις.

Το Εργαστήρι Συστημικής Ψηφιακής Αφήγησης: Ιστορίες που μας Aνθρωπεύουν  απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και, εν γένει, σε επαγγελματίες που δουλεύουν με ανθρώπινα συστήματα και κοινότητες  (δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση ή εκπαίδευση στη συστημική προσέγγιση).

 

 

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account