Η Ομάδα Καρδιά – Νους απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που αντιμετωπίζουν ή έχουν αντιμετωπίσει καρδιοαγγειακά προβλήματα.
Στοχεύει στην παρέμβαση και την τροποποίηση των ψυχοκοινωνικών παραγόντων που συνδέονται με την εκδήλωση και την κλινική πορεία αντίστοιχων νοσημάτων.

Εστιάζει σε στοχευμένες αλλαγές του τρόπου ζωής για να υποστηριχθεί η θεραπεία και να μειωθούν οι πιθανότητες υποτροπής, παράλληλα με την εκπαίδευση σε δεξιότητες σχετίζεσθαι για την αύξηση της ικανοποίησης και του νοήματος ζωής.

Αξιοποιώντας σύγχρονα δεδομένα της ιατρικής έρευνας, την εμπειρία και τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήσαμε στον Ά κύκλο συναντήσεων (Ιανουάριος – Ιούνιος 2023), σχεδιάζουμε τον δεύτερο κύκλο της Ομάδας Κ – Ν.

Οι συναντήσεις (Ψυχοθεραπευτικού και Ψυχοεκπαιδευτικού προσανατολισμού) θα πραγματοποιηθούν Δευτέρες ανά δεκαπενθήμερο (έναρξη Νοέμβριος 2023)  στο ΑΚΜΑ (Δεληγιάννη 6, Αθήνα).

Εκπαιδευτές: Θανάσης Δρίτσας, Καρδιολόγος, Αναπληρωτής Διευθυντής στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, Συνθέτης και Συγγραφέας. και Γιώργος Ασημογιώργος, Κλινικός Κοινωνικός Λειτουργός, Msc, Ψυχοθεραπευτής.

Όσες / οι ενδιαφέρονται χρειάζεται να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Α.Κ.Μ.Α (κ.Βάσω Γκολιά, vaso.golia@akma.gr τηλ 210 9813208) και να δηλώσουν την πρόθεσή  τους να συμμετάσχουν.

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account