Σε συνέχεια του κύκλου των Επιμορφωτικών Συναντήσεων που διοργανώνει το ΑΚΜΑ με αποφοίτους/συνεργάτες του, το Σάββατο 12/2 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη για το 2022 δράση, με θέμα: “Μετασχηματίζουσα Μάθηση και συστημική ψυχοθεραπεία. Διερεύνηση του μετασχηματισμού των παραδοχών στην προσωπική και επαγγελματική ζωή των εκπαιδευομένων “.

Η συνεργάτης του ΑΚΜΑ, Ελευθερία Αραβανή, θα παρουσιάσει τη Διπλωματική Εργασία της στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εκπαίδευση Ενηλίκων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, η οποία είχε ως στόχο τον εντοπισμό και τη διερεύνηση των αλλαγών που διέκριναν οι εκπαιδευόμενοι στο Α.Κ.Μ.Α. στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή σε επίπεδο στάσεων, συμπεριφορών και πεποιθήσεων.

Μέσα από τη συνάντηση αυτή, οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Μετασχηματίζουσα Μάθηση του JMezirow, να κατανοήσουν τις συνδέσεις της με τη συστημική ψυχοθεραπεία και εκπαίδευση.

Η δράση, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, απευθύνεται σε θεραπευτές και εκπαιδευόμενους που λειτουργούν στην κοινότητα του ΑΚΜΑ.

Η συμμετοχή γίνεται με κράτηση θέσης (στο e-mail:akma@akma.gr-Συμμετοχή στο εργαστήριο “Μετασχηματίζουσα Μάθηση” έως την Πέμπτη 10/2 στις 12:00.

 

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account