Σε συνέχεια του κύκλου των Επιμορφωτικών Συναντήσεων που διοργανώνει το ΑΚΜΑ με αποφοίτους/συνεργάτες του, το Σάββατο 7/3 ο κ.Παύλος Σαλίχος θα μας μεταφέρει την εμπειρία από το σεμινάριο που παρακολούθησε στη Ρώμη το PRACTICUM IN ROME με τους Maurizio Andolfi και Lorena Cavalieri με θέμα : « How to give voice to marginalized and immigrant families, A systemic – multicultural approach», θα αναφερθεί σε στοιχεία από την θεραπεία οικογένειας του Maurizio Andolfi με οικογένειες μεταναστών εγκατεστημένων στην Ιταλία καθώς και την εμπειρία και γνώση που έχουν για την δουλειά με μετανάστες και πολιτισμικούς διαμεσολαβητές, όπως την παρουσίασε η Lorena Cavalieri και την έχουν ήδη καταθέσει, από 10ετίας, σε σχετική αρθρογραφία. Θα υπάρξουν videos και τυπωμένα αποσπάσματα, διδακτική και θεωρητική παρουσίαση.

 

Η πέμπτη αυτή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΑΚΜΑ στο Κολωνάκι το Σάββατο 7 Μαρτίου από τις 10.00 πμ έως τις 14.00 μμ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε θεραπευτές που λειτουργούν την κοινότητα του ΑΚΜΑ και η συμμετοχή γίνεται μόνο με κράτηση θέσεως (akma@akma.gr)

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account