Με συγκίνηση η Κοινότητα του ΑΚΜΑ αποχαιρέτησε τον Βασίλη Κέκη, Καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Προαγωγής, Ερευνών Ανθρωπίνων Σχέσεων (ΕΠΕΑΣ).

Ο Βασίλης Κέκης ήταν ένας Συστημικός άνθρωπος, που καθ’ όλη την διάρκεια  της ζωής του υπηρέτησε τον Άνθρωπο πολύπλευρα, με ήθος και ευθύνη και μέσα από το ρόλο του στο ΑΚΜΑ. Γνωρίστηκε με τον Γιώργο και τη Βάσω Βασιλείου στη Βοστόνη το 1962 και συμπορεύτηκαν στην δημιουργία του ΑΚΜΑ με στόχο την  ίδρυση ενός Συστημικού Κέντρου που θα μπορούσε να λειτουργήσει υποστηρικτικά στην ελληνική κοινωνία και Οικογένεια. Ο Βασίλης Κέκης συμμετείχε ενεργά στην ΕΠΕΑΣ από την ίδρυσή της, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την Κοινότητα του ΑΚΜΑ.

Ο κ. Διονύσιος Τόδουλος, Πρόεδρος της ΕΠΕΑΣ,  ο κ. Διονύσιος Σακκάς, Διευθυντής του ΑΚΜΑ και η  Συμβουλευτική Επιστημονική Ομάδα του ΑΚΜΑ,  απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και αισθάνονται ευγνωμοσύνη που τιμήθηκαν με την μακρόχρονη συνεργασία τους με τον εκλιπόντα.

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account