Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης: F.e.e.l.  είναι η συνέχεια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Ανοιχτό Σχολείο που δημιουργήθηκε το 1985.

Το Ανοιχτό Σχολείο ξεκίνησε την πορεία του  στον χώρο της εκπαίδευσης οργανώνοντας Ομάδες Εργασίας για δασκάλους και εκδίδοντας το ομώνυμο τριμηνιαίο εκπαιδευτικό περιοδικό . Ένα περιοδικό πρωτοπόρο για την εποχή του, που δημοσίευε σε κάθε τεύχος του τουλάχιστον ένα αναλυτικό σχέδιο εργασίας για εφαρμογή στην τάξη.

Το 2008 δημιουργήθηκε ο Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο, που στόχο είχε μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες, την ευαισθητοποίηση και στήριξη των γονιών και των εκπαιδευτικών σε θέματα που τους απασχολούν, την προσωπική ανάπτυξη του ατόμου.

Το 2018 το Ανοιχτό Σχολείο μετονομάστηκε σε  Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης: F.e.e.l.  ( = Focus on Emotions and Experiential Learning ) .

Όλα αυτά τα χρόνια στο F.e.e.l. έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο δίκτυο συνεργατών που εξειδικεύονται στη δουλειά με εκπαιδευτικούς, παιδιά, γονείς και οικογένειες. Μια διεπιστημονική ομάδα που αποτελείται από εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, εμψυχωτές, συστημικούς ψυχοθεραπευτές, σχεδιάζουν προγράμματα ειδικά διαμορφωμένα για εκπαιδευτικούς, οικογένειες, παιδιά και επιχειρήσεις.

https://feel-pdc.gr/

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account