
Ομάδα Εμψύχωσης Εφήβων: Ένας χώρος για να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να συνδεθούν και να εξερευνήσουν τις δικές τους διαδρομές.
Το ΑΚΜΑ λειτουργεί και φέτος Ομάδα Εμψύχωσης Εφήβων για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου.
Μέσα από βιωματικές και δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδι, τέχνη και την εμπειρία της ομάδας, οι έφηβοι έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν, να μοιραστούν σκέψεις και συναισθήματα, να γνωρίσουν διαφορετικές οπτικές και να εξερευνήσουν τον εαυτό τους και τις σχέσεις τους.
Η ομάδα αποτελεί έναν χώρο συνάντησης και επικοινωνίας, όπου η διαφορετικότητα συνυπάρχει με την αίσθηση του «ανήκειν» και όπου κάθε έφηβος μπορεί να αναζητήσει και να χαράξει τη δική του διαδρομή.
Έναρξη: 7 Νοεμβρίου 2026
Σάββατα, 11:00–13:00 – 12 δίωρες συναντήσεις
👉 [Δείτε την πλήρη περιγραφή της Ομάδας Εμψύχωσης Εφήβων και πληροφορίες συμμετοχής]
