Η αδελφική σχέση και ο αδελφικός δεσμός, είναι η ολιγότερο επεξεργασμένη δυάδα στον τομέα της ψυχανάλυσης, της ψυχοθεραπείας και της συμβουλευτικής και αυτό είναι μια πραγματικότητα και αλήθεια. Αυτή η δυναμική διαλεκτική δημιουργεί συνθήκες και γεγονότα εξαιρετικής παρουσίας και εμβέλειας μέσα στην οικογενειακή δομή και στην κοινότητα. Η ανάγκη των ανθρώπων είναι να έχουν έναν αδελφό, μία αδελφή. Ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει.
Η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής, οργανώνει  την ετήσια Διημερίδα για το 2022  διαδικτυακά, στις 19 και 20 Φεβρουαρίου, με θέμα:
Ο ΑΔΕΛΦΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ. Στη Διημερίδα, μέσω των Εισηγήσεων και των Εργαστηρίων που θα πραγματοποιηθούν, θα αναδειθεί ο αδελφικός δεσμός ως ισχυρότατο πεδίο δράσης, και θα τοποθετηθεί στην ουσιαστική του θέση, ως ένα κομβικό σημείο, εντός του ψυχικού χώρου ενός εκάστου υποκειμένου και ως μία από τις κυρίαρχες δομές του συλλογικού σώματος της ανθρώπινης φυλής.
Κατά τη Διημερίδα θα μιλήσουν μεταξύ άλλων, ο Δ/ντης του ΑΚΜΑ κ Διονύσης Σακκάς με θέμα: «Ο αδελφικός δεσμός και οι διασυνδέσεις του στα πλαίσια της συμβουλευτικής θεραπευτικής διαδικασίας» και η κ. Μαρία Αγγέλου, συνεργάτιδα του ΑΚΜΑ, με θέμα: Αδελφική Σχέση: Ευκαιρία για μια διαφορετική σύνδεση, ενώ τη δεύτερη μέρα, ο κ. Δ. Σακκάς και η κ. Χρυσούλα Στέκα, θα συντονίσουν εργαστήριο με θέμα «ΣΧΕΣΗ ΡΟΗΣ-ΔΟΜΗΣ, ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ, ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΑΔΑΣ».

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account