
Παπαϊωάννου Κυβέλη

Παπαϊωάννου Κυβέλη
Συντονίστρια Συστημικών Εργαστηρίων
Η Κυβέλη Παπαϊωάννου συνδυάζει τη συστημική σκέψη με την τέχνη της μαγειρικής, συν-δημιουργώντας μαζί με τη Μαριάνθη Καρατζά τα εργαστήρια Συστημικής Μαγειρικής, όπου η τροφή λειτουργεί ως συμβολικό εργαλείο για την κατανόηση των
ανθρώπινων σχέσεων και της προσωπικής μεταμόρφωσης.
Η σχέση της με το Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) ξεκίνησε το 2001, μέσα από τη δική της πορεία προσωπικής ανάπτυξης στην ομαδική θεραπεία και στη θεραπεία ζευγαριών.
Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο Πειραιώς), κατέχει MBA in International Management (University of Exeter) και επαγγελματική πιστοποίηση στο Μάρκετινγκ (Chartered Institute of Marketing).
Είναι απόφοιτος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (Mediterranean College), NLP Master Practitioner και έχει εκπαιδευτεί στα Ericksonian hypnosis patterns. Με επαγγελματική πορεία ως Brand Manager (D’Longhi, Unilever) και ως ιδρύτρια των Ζαχαροπλαστείων Κυβέλη, έφερε στην ελληνική αγορά μια σειρά από αυθεντικά τσιζκέικ βασισμένα στις δικές της συνταγές.
Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί σε δράσεις που γεφυρώνουν την τροφή με την ψυχολογία: εργαστήρια Cooking Therapy για παιδιά και εφήβους και συνεργασίες με φορείς όπως η Frosch Sportreisen, η ΜΕΤΑδραση και η ένωση «Μαζί για το Παιδί».
Έχει συγγράψει τέσσερα παραμύθια και ένα δοκίμιο με αυτοβιογραφικά στοιχεία, εμπνευσμένα από τη δύναμη της προσωπικής μεταμόρφωσης.