Η Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία διοργάνωσε την πρώτη ημερίδα που αφορά  “Ψυχολογία και Κτηνιατρική”  στην Ελλάδα, με βιωματικό εργαστήριο που  διενήργησε ομάδα του  ΑΚΜΑ και αφορά κτηνιάτρους.

Η συμπεριφορά των ζώων συντροφιάς επηρεάζει και δυσκολεύει το έργο του κτηνιάτρου και ελλοχεύει κινδύνους τόσο για τον ίδιο όσο και τους κηδεμόνες του ζώου. Επιπλέον, η ενίσχυση του κτηνιάτρου και σε αυτόν τον ρόλο όχι μόνο μέσω της επιστημονικής του κατάρτισης, αλλά και μέσω της ψυχολογικής υποστήριξης αποτελούν ζητούμενο και αίτημα των ενδιαφερομένων στις μέρες μας.

Η Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία διοργάνωσε τη δράση στις 22 Φεβρουαρίου στο Ινστιτούτο Παστέρ,  με βασικό προσκεκλημένο τον Δρ. Gary Landsberg έναν από τους διεθνώς καταξιωμένους θεμελιωτές της κτηνιατρικής ειδικότητας που διαχειρίζεται προβλήματα συμπεριφοράς.

Στο δεύτερο μέρος της δράσης, το ΑΚΜΑ σχεδίασε και διενέργησε ένα δίωρο βιωματικό Εργαστήριο δίνοντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αφουγκραστούν τις διαφορετικές πλευρές που αναδύονται στο πλαίσιο της καθημερινής εμπειρίας του επαγγελματικού ρόλου.

Την επιστημονική ευθύνη του εργαστηρίου του ΑΚΜΑ είχαν ο κ Γιώργος Γουρνάς και η κα Μίνα Τοδούλου-Πολέμη και τον συντονισμό του η κα Πέπη Μπελέκου.

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account