Ομάδες εμψύχωσης παιδιών και εφήβων

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Πέτρος Πολυχρόνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ: Δάφνη Δαυίδ, Ρούλα Ελένη, Μαριέλλη Κουτσονίκα (ομάδα παιδιών)
Απόστολος Σαμπαζιώτης, Μαρία Πετροπούλου, Χάϊδω Χακά (ομάδα εφήβων)

 

Στόχος των ομάδων είναι να έρθουν τα παιδιά και οι έφηβοι σε επαφή με τον εαυτό και τα συναισθήματά τους, να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να δοκιμάσουν και να δοκιμαστούν σε σχέσεις τόσο με τα άλλα μέλη τα ομάδας, όσο και με τους συντονιστές και, κατά κοινό αίτημα, να περάσουν ωραία και δημιουργικά το χρόνο τους. Γνωριζόμαστε με διάφορους τρόπους, ανταλλάσσουμε γνώσεις, απόψεις, εμπειρίες και βιώματα, παίζουμε με χρώματα, λέξεις και ήχους, ζωγραφίζουμε, τραγουδάμε και αναπτύσσουμε πτυχές του εαυτού μας που φαίνεται να ξεχνάμε.

Την ευθύνη σχεδιασμού και συντονισμού της ομάδας έχουν έξι συνεργάτες του ΑΚΜΑ με εκπαίδευση και εμπειρία στο συντονισμό ομάδων παιδιών και εφήβων, υπό την εποπτεία του κου. Πολυχρόνη.

Σας καλούμε, λοιπόν, να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για την παραπομπή παιδιών και εφήβων, οι οποίοι θεωρείτε ότι θα ωφελούνταν από τη συμμετοχή τους σε τέτοιες ομάδες κατά τη νέα περίοδο 2016- 2017

Μπορείτε ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες σχετικά με τις παραπομπές ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τη λειτουργία της ομάδας.

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του ΑΚΜΑ εδώ

Ονοματεπώνυμο (υποχρεωτικό πεδίο)

Το email σας (υποχρεωτικό πεδίο)

Το τηλέφωνό σας (υποχρεωτικό πεδίο)

Θέμα

Το μήνυμα σας

Sharing is love