Με μεγάλη θλίψη θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη της Κοινότητας του ΑΚΜΑ ότι ο Διευθυντής του κέντρου μας,  Πέτρος Πολυχρόνης έφυγε από τη ζωή.

Μέσα από τον ρόλο του ως Διευθυντής, Εκπαιδευτής, Θεραπευτής αλλά και ως Άνθρωπος, υπηρέτησε με υποδειγματική συνέπεια τις αξίες και τα πιστεύω, όχι μόνο τα δικά του αλλά και των αγαπημένων του  δασκάλων και ιδρυτών του ΑΚΜΑ, Γιώργου και Βάσως Βασιλείου, καθώς επίσης και  όλων των μελών της Επιστημονικής Κοινότητας του ΑΚΜΑ και φρόντισε να υλοποιηθεί το όραμά τους, μέχρι και τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Υποστήριξε  την αγαπητική συμπόρευση όλα αυτά τα χρόνια με την επιστημονική ομάδα σε κοινούς στόχους, με ομαδική συνεργασία και συνεξέλιξη.

Είχε μεγάλη  αξία για εκείνον η δημιουργία ενός πολυπυρηνικού δικτύου με παλαιούς αλλά και με νέους συνάδελφους και φίλους.

Η κηδεία θα γίνει την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στη 1:00 μμ στο κοιμητήριο του Βύρωνα. Αντί στεφάνου η οικογένεια επιθυμεί τα χρήματα να δοθούν στα κέντρα : ‘ΣΧΕΔΙΑ’ και ‘ Ο Άλλος Άνθρωπος

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια.

Εκ μέρους των συντρόφων ζωής, φίλων και συνεργατών της  Συμβουλευτικής Επιστημονικής Ομάδας του ΑΚΜΑ (Σ.Ε.Ο.)

Διονύσης Σακκάς

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account