Το τμήμα των αποφοίτων της Ομάδας Οργανισμών -ή αλλιώς ΟΕΟ2- έκλεισε τον κύκλο της  3ης του χρονιάς στο ΑΚΜΑ, με ένα ανεβαστικό και αξέχαστο 3ήμερο βιωματικό σεμινάριο στις καταπράσινες οροσειρές της Ρούμελης.

Με κεντρικό θέμα το “Heros Journey” του Joseph Campbell, οι 14 συμμετέχοντες μοιράστηκαν ένα μοναδικό ταξίδι αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και αυτοποίησης, έπαιξαν παιχνίδια κι έλυσαν γρίφους, συναγωνίστηκαν και ανταγωνίστηκαν, έγιναν οι ήρωες και οι πρωταγωνιστές της ιστορίας τους και πάτησαν -κυριολεκτικά και μεταφορικά- προσωπικές κορυφές που δεν είχαν πατήσει ως τώρα.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της ΟΕΟ2 στην κορυφή του Προφήτη Ηλία στην Οίτη -και χτυπώντας την καμπάνα του- κάποια από τα μέλη της επέλεξαν να αποφοιτήσουν και κάποια άλλα να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά. Κλείνοντας -με πολύ φόρτιση και ανάταση- είπαμε όλοι σε όλους ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και ανανεώσαμε το ραντεβού μας -με μια νέα σύνθεση- στο νέο κύκλο της Ομάδας Εποπτείας Οργανισμών (ΟΕΟ3) αυτό τον Νοέμβριο.

ΥΓ: Οι δάσκαλοί μας -ο κος και η κα Βασιλείου- είχαν αναρτημένο στο γραφείο τους ένα κάδρο με ένα στίχο «Αρχή και τέλος, τέλος και αρχή. Για να κυλά ανασταινόμενη η ζωή και να δοξάζεται η πηγή της ανωτροπίας»  Αυτό το 3ημερο ήταν αφιερωμένο σε δυο ανθρώπους που είχαν μάθει να κοιτάνε ψηλά και αυτό δίδασκαν σε όλους εμάς και με το έργο τους και με τη στάση τους.

© 2023  AKMA .

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account