Μητέρες και Μικρά Παιδιά

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ: Φωτεινή Λ. Μουστάκα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ: Φωτεινή Μουστάκα και συντονιστές
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2ωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις από 15 Σεπτεμβρίου έως 15 Ιουνίου, κάθε χρόνο.

 

Περιγραφή

Μέσα από βιωμαατική διεργασία σε μικρές ή μεγαλύτερες ομάδες, αξιοποιώντας μοίρασμα, καθρέφτισμα, δραματοποιήσεις περιστατικών, θεωρία κλπ., καθώς και την ενίοτε παρουσία των μικρότερων παιδιων, οι συμμετέχουσες στο Σεμινάριο Μητέρες  ευαισθητοποιούνται στο να αποκωδικοποιούν τα μηνύματα που τους στέλνουν τα παιδιά τους, ή άλλα μέλη της οικογένειας  αφ’ενός, και αφετέρου να αποκωδικοποιούν και να ακούνε τα εξωλεκτικά μηνύματα που εκείνες εκπέμπουν

 

Στόχοι:

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ανελικτική πορεία του ζείν της οικογένειας.

 

Αποκτούμενες Δεξιότητες:

Ανάμεσα στις δεξιότητες που αποκτούν οι συμμετέχοντες είναι η αναγνώριση και επαφή με το συναίσθημα και με τις  εσωτερικές φωνές.  Η επικοινωνία των συγκινησιακών με τις νοητικές λειτουργίες πριν τη δράση.  Η αναγνώριση και διαχωρισμός των δικών μου θέλω από τα θέλω του πιαδιού που έχω ενδοβάλει. Συμφιλίωση με τις αδυναμίες μου και τις αδυναμίες των αλλων.

 

Σε ποιόν απευθύνεται:

Το Σεμινάριο Μητέρων και Μικρών Παιδιών απευθύνεται σε μητέρες με παιδιά από 0 έως 16 χρόνων. Οι μητέρες με παιδιά προσχολικής ηλικίας μπορούν να τα φέρνουν μαζί τους γιατί τα παιδιά εκπαιδεύονται συγχρόνως σε άλλο χώρο, μέσω παιχνιδιού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του ΑΚΜΑ εδώ

Ονοματεπώνυμο (υποχρεωτικό πεδίο)

Το email σας (υποχρεωτικό πεδίο)

Το τηλέφωνό σας (υποχρεωτικό πεδίο)

Θέμα

Το μήνυμα σας

Sharing is love